Relatarea unei vrajitoare: o prietena de-a mea era interesata de un anumit barbat si dorea sa faca o vraja simpla de iubire, care sa-i aduca impreuna. Dar m-a avertizat, vraja sa fie usor de desfacut, in caz ca ceva ar merge rau. Urmatoarea vraja este cea pe care i-am sugerat-o.

Taie doua inimi rosii dintr-o hartie. Scrie numele tau pe una si numele lui pe cealalta. Leaga cele doua inimi cu numele fata in fata cu un ac de siguranta. Pune-le intr-un plic si sigileaza-l.Tine-l intr-un loc sigur. Daca apare nevoia de a desface vraja, deschide plicul si scoate inimile.

Deschide acul de siguranta, separa inimile si spune:
"Prima data legate, acum desfacute. Pentru a separa cararile, am venit."

Arde fiecare inima, separat, pana se transforma in cenusa si apoi arunca cenusa in vant.

15 Comments:

  1. Anonim said...
    ce fel de inimi? inimi de om sau de care?
    admin said...
    Ironia de multe ori poate duce departe. Doua inimi decupate. Este cat se poate de clar.
    Anonim said...
    trebuie sa fie neaparat hartie sau poate sa fie si o hartie mai groasa, gen carton rosu? multumesc
    Anonim said...
    da ... nu merge :((( de 2 sapt astept si nimik ... renunt
    danamona said...
    vreau si eu sa fiu vrajitoare care ma ajuta
    Anonim said...
    Este cineva la care a functionat???stie cineva niste indicii ca vraja functioneaza?
    Anonim said...
    Functioneaza... dar aveti grija, voi toti care o cititi, odata facuta,chiar daca o rupeti ea va ramane asupra voastra. Totul in magie vi se intoarce inzecit. Am rupt vraja, dar ea ma urmareste si in ziua de azi...
    Anonim said...
    Dar ti s-a intamplat ceva rau, tie sau familiei tale? Inafara de faptul ca vraja nu s-a mai rupt...
    Unknown said...
    Nu trebuie sa spui nimic doar sa pui inimile în plic și gata?
    No name said...
    Nu trebuie sa spui nimic? Sa facut efectul cuiva? Si cand trebuie facut seara ziua?
    Unknown said...
    Salut iubitul meu sa despărțit de mine cum as putea să-l aduc înapoi
    Unknown said...
    Doamna ar funcționa așa și ce să nu mearga bine și când s-ar vedea rezultatul
    Unknown said...
    Daca vreti sa mergeti la cineva care e de incredere si nu iti spune prosti incercati la florin reiki healer , asa il gasiti pe facebook. eu una singura am ramas uluita cand am vazut cum apar acele cruci pe mana. plus ca ma ajutat si in problema mea dar si cu sfaturi.
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    Anonim said...
    E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam stă o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire