Aceasta arta divinatorie, a carei vechime nu poate fi stabilita(a fost practicatat si in templele egiptene, dar nu se poate sti daca atunci a fost inventata) a fost folosita in toata Europa de catre tigani. Acest popor nomad, care nu a apreciat niciodata asezamintele stabile, s-a lipsit de fastul ceremoniilor religioase si de complicatiile unor sisteme de divinatie cu simbolistica foarte complexa, cum ar fi tarotulș tiganii au pastrat cu sfintenie datul in bobi, una dintre cele mai simple si mai eficiente tehnici ale ocultismului. Ei nu au nevoie decat de 41 de pietricele sau boabe de porumb pentru a interoga destinul. Modul in care se intocmeste oracolul datului in bobi este miraculos ca si destinul insusi; un bob, trei bobi, patru bobi si linia se formeaza. Bobii raspund la fel precum se tese viata, din inlantuirea faptelor.

Introducere

Practica datului in bobi este absolut empirica, ea fiind folosita, in general, de oameni lipsiti de cultura si de inclinare in a cauta teoriile pe care se bazeaza aceasta arta a ghicitului.
Este intalnita in special la femeile de la tara, unde a ramas probabil mostenire a unor contacte cu satrele de tigani nomazi. Tigancile, datorita inclinatiilor si stilului nomad, sunt detinatoarele majoritatii sistemelor de divinatie.
Datul in bobi are menirea de a raspunde intrebarii puse de consultant; raspunsul este oferit prin intermediul "citirii" figurilor rezultate din risipirea bobilor la aruncare, sau a celor ivite din asa-zisa "mulgere" a boabelor de porumb. Deci, la datul in bobi nu se pune decat o singura intrebare, la care oracolul raspunde printr-un simplu "da" sau "nu". Astfel, este gresit sa ne asteptam ca acest sistem de divinatie sa ne dea informatii ample despre trecut, prezent sau viitor. Consultantul se va margini la o singura intrebare, de genul "Voi reusi in afacerea inceputa?", "Casatoria planuita se va face?". La asemenea intrebari, bobii pot raspunde afirmativ aratand asa-zisul "bob sositor" sau "bucurie" , "prieteni", etc., sau pot da un raspuns negativ, daca bobii arata "zabava", "dusman", "vorbe" sau "piedici".

15 Comments:

  1. Anonim said...
    Am o nelamurire. Daca ai un total de 9 bobi in primele trei casute, dar doi bobi in casutele 4, respectiv 7, dorinta consultantului se implineste?
    Totalul de 9 inseamna realizarea dorintei fara zabava, insa cate doi bobi in casutele 4 si 7 semnifica faptul ca dorinta nu are temei, iar consultantul trebuie sa renunte. Cele doua afirmatii se contrazic.
    Asadar, in aceste circumstante, dorinta are sorti de izbanda?
    Anonim said...
    sigur ca nu deoarece daca bobii contrazic sau fac o negatie atunci nu se va indeplini,totul trebuie sa iasa pozitiv ,afirmativ si nici atunci nu poti baga mana in foc ca este sigur!
    Adria said...
    Buna, ma bucur ca am gasit metoda, mai am sa primesc intelesul. Bunica-mea nu stiu cum dadea ea in bobi, ca venea cu multe informatii: cine vine in vizita, care face o calatorie, despre fiecare din familie "vedea" cate ceva. Bine, pe linie materna, toate am avut sau avem acces la informatie, dar eu ma descurc cu cartile. Eram totusi curioasa in privinta bobilor... Multam de postare.
    Anonim said...
    Acum circa 20 de ani am fost la o batranica undeva la tara..dadea in bobi..am mers la ea cu o prietena buna de-a mea...acum 20 de ani mi-a prezis multe lucruri...in decursul timpului ..toate aceste preziceri s-au adeverit rand pe rand..atunci am luat totul exact ca pe o joaca..acum cand privesc tot ceea ce ea mi-a spus si s-a adeverit mi se pare incredibil totul...dar e adevarat..cred in acest dat in bobi..din pacate nu pot intelege cum a putut sa prezica toate cate mi s-au intamplat ...
    Camila360 said...
    Am fost rănită și inima sa stricat când o problemă foarte mare a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce sotul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți orice problemă de contact ogagakunta, vă dau 100% garanție că el vă va ajuta .. Trimiteți-l la adresa de e-mail la adresa: ogagakunta@gmail.com sau sunați la +2348069032895
    Anonymous said...
    Acesta este site-ul pe care l-am citit despre doctorul Ilekhojie și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi revin fostul iubit să mă căsătorească în luna mai a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. Doctorul Ilekhojie vă va ajuta să vă rezolvați problema, indiferent prin ce treceți. Postarea despre o casetă de vrăji este foarte ciudată pentru că nu am crezut niciodată că voi putea să spun că am fost ajutat de o casetă de vrăji în a-mi aduce fostul iubit înapoi la mine după 3 ani de contact. Am citit despre Doctor Ilekhojie de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și am fost fericit că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a propus, ... A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă prezentați pe toți cei de aici, adresați-vă doctorului Ilekhojie pentru a vă rezolva problema pentru dvs. și pentru a vă face fericit cu relația dvs. care vă doare. Iubirea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la gethelp05@gmail.com sau direct pe ce aplicație App +2348147400259.
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    Anonymous said...
    Vreau să spun tuturor de aici despre modul în care DR WALE mi-a schimbat soarta. Am lucrat ca vânzătoare într-o companie de automobile timp de aproape cincisprezece ani și abia am primit comision pentru a-mi plăti facturile în timp ce un anumit coleg de minte cumpăra case. Eram confuz în privința ei pentru că toată lumea era invidioasă pe cât de mult comision a primit. Nu am înțeles ce este în neregulă pentru că eram bun la meseria mea și nu era nimic în plus din ceea ce făcea ea care să o facă diferită și timp de aproape cinci ani nu am putut să-mi fac curajul să mă exprim în fața ei. Într-o zi, în timp ce m-a plimbat, am rugat-o să-mi dea câteva sfaturi și am optat să învăț de la ea, dar ea a spus că sunt mai bun la slujbă, ceea ce m-a făcut mai confuz pentru că evident, ea era mai bună. După multe conversații, ea m-a informat despre DR WALE care a făcut o vrajă de noroc pentru ea, ceea ce a făcut-o excepțională. Ea mi-a dat contactul lui și mi-a cerut să vorbesc cu el și să fac tot ce mi-a cerut el să fac. Au trecut șapte luni și tocmai mi-am cumpărat prima casă și am economisit suficienți bani pentru a-mi trimite fetele gemene la facultate. Am fost distrus și fără adăpost și nu mi-aș imagina niciodată că voi avea o casă atât de curând. Multumesc DR WALE. Cere-i ajutor și cu permisiunea lui, îi las numărul de contact direct WhatsApp / Viber : +2347054019402 SAU Email : drwalespellhome@gmail.com
    Amenda said...
    Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }
    Anonymous said...
    În această viață, cu toții merităm să fim fericiți în căsnicia noastră. căsătoria este pentru timp mai bun și pentru cel mai rău timp, căsătoria este pentru ca ambii părinți să devină puternici și să crească împreună copiii. acest lucru de care toate căsătoriile au nevoie. Sunt recunoscător pentru ajutorul acordat de DR WALE mie și soțului meu, căsnicia noastră a fost în pragul colapsului, soțul meu nu a mai contribuit la lucrurile pe care le facem în casă, el aduce mereu tot felul de scuze, nici măcar nu-i pasă mai despre a copiilor noștri. Pe măsură ce am început să-i observ comportamentul amuzant, am fost rapid să-i spun unui prieten care mi-a făcut cunoștință cu DR WALE, apoi i-am spus lui DR WALE despre problemele mele cu care mă confrunt în căsnicia mea. De acolo, DR WALE mi-a spus tot ce trebuie făcut. Am făcut tot ce mi-a cerut el, am plătit și pentru articolele pentru care mi-a cerut. în timp ce scriu această mărturie, acum fericirea mea a fost restabilită și eu și soțul meu suntem acum fericiți împreună. În cazul în care sunteți în DR WALE, ajutați-l să-l contactați pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    Anonim said...
    E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam stă o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.
    Anonymous said...
    Recomand cu căldură acest serviciu celor care se confruntă cu dificultăți în încercarea de a-și restabili relația/căsătoria. El este adevărata afacere. puteți contacta DR WALE WHATSAPP: +2347054019402
    Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac cunoscută tuturor această mărturie. Am fost la alți vrăjitori fără să văd niciun rezultat. Mi-am dorit doar să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de ani de zile și am fost peste tot și alți vrăjitori pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu mi-a prezentat DR WALE. După ce s-a terminat Vraja de dragoste, am primit în sfârșit un telefon de la el. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu s-a întors plin de dragoste. A fost ca o minune! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat uluit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și vesel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Multumesc mult DR WALE. Pentru toți cei care caută un vrăjitor adevărat, contactați DR WALE PE WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com
    Anonymous said...
    DR WALE, CEL MAI BUN OM, ADUCE TOATA FERICIREA ÎNAPOI LA TI ÎNCREDEREA LUI ESTE 100%. CONTACTAȚI WHATSAPP: +2347054019402
    În viața noastră cu toții avem nevoie de o persoană specială care să ne facă să rămânem fericiți, de multe ori lucrurile nu merg conform planurilor, poate pentru că în mintea noastră ceva serios deranjează și mănâncă în interiorul nostru. Sunt aici să apreciez munca bună a lui DR WALE, care mi-a luat tristețea și tristețea și le-a restabilit cu mai multă fericire. DR WALE este un om de cuvinte și promisiuni. Dacă ai ceva ce vrei să facă pentru tine, motivul pentru care spun asta este că DR WALE a fost bărbatul care a ajutat la restabilirea relației mele și a căsătoriei cu sora mea. îl poți contacta pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU pe e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    Anonymous said...
    Salutare prieteni, o mărturie minunată și uimitoare despre un mare vrăjitor pe care îmi place foarte mult să o împărtășesc. Să-mi recuperez soția este ceea ce mă așteptam mai puțin și nu mi-am putut imagina niciodată. Eu și soția mea suntem căsătoriți de cinci ani și trăim fericiți, dar dintr-o dată s-a schimbat complet și s-a îndepărtat de mine și nu am știut niciodată ce se întâmplă, am încercat să o întreb, dar ea a refuzat să-mi spună ce se întâmplă. problema este, și pe măsură ce timpul a trecut ea a căutat să divorțeze. Eram atât de îngrijorat și confuz și am făcut tot posibilul să o recuperez, dar nu a fost ușor, am crezut că s-a pierdut orice speranță și, în timpul căutării mele de ieșire, un prieten de-al meu care a avut o problemă similară mi-a spus despre un mare vrăjitor numit DR WALE, care l-a ajutat să-și recapete și soția. Nu am crezut niciodată în vrăjile în toată viața mea sau în magie, pentru că nu m-am gândit că va funcționa, dar am încercat să-i dau acestui om o șansă și, spre cea mai mare surpriză, a făcut o vrajă asupra mea, dar astăzi suntem din nou împreună într-o casă minunată. cu trei copii frumoși. Suntem din nou fericiți împreună și folosesc această ocazie pentru a spune oricui trece printr-o situație similară să-l contacteze pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    Anonymous said...
    Am fost atât de zdrobit când soțul meu de nouă ani m-a părăsit și s-a mutat în Quebec City pentru a fi cu o altă femeie. Durerea a fost prea mare ca să o pot suporta, încât nu am mai suportat-o. Așa că a trebuit să apelez la Internet pentru ajutor până am aflat că DR WALE era adevărata afacere.. Am încercat tot ce știam și, cu vrăjile tale, binecuvântările și puterile magice extraordinare, ai făcut toată munca pentru eu, pe care mi-ați garantat rezultatul pozitiv este într-o săptămână, fostul meu soț s-a întors la mine și a fost regretat pentru tot ceea ce a făcut și acum viața mea este echilibrată și sunt din nou fericit. DR WALE faci un serviciu grozav oamenilor. Prieteni, în cazul în care aveți nevoie de ajutorul lui DR WALE, vă rugăm să-l WhatsApp pe WhatsApp +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire