Iubire.

Este folosita nu doar pentru a primi si intari iubirea, dar si pentru a trimite iubire unui prieten. Desenati-o cu cerneala verde sau roz si vizualizati-o, sculptati-o, etc. Mai poate fi trasata in tigaile pentru gatit, cu o lingura sau cu o furculita, pentru a infuza hrana cu vibratiile de iubire.

9 Comments:

 1. vrajitorul said...
  vai ce dulce...iubire dacar merge si celelalte vraji cu invizibilitatea si cele lalte
  magica_winx said...
  draguta vraja e simpla
  Anonim said...
  vaiiiiiii ce cacat
  Power Magic Love said...
  Am citit tot ce scrie aici si imi pare rau pentru toata lumea care a luat tepe si a dat bani la vrajitoare, eu am experienta 5 ani si ma ocup cu asa ceva dar am preferat sa stau mai retras in acesti ani din motive personale. Eu ajut lumea fara ca sa cer nici un leu , nici inainte , nici dupa fiecare imi da dupa cum e multumit daca doreste. Va pot ajuta sa dezleg blesteme, aduc persoana iubita inapoi,scot argintul viu si vindec ipotenta...cei doritori sa va ajut cu orice problema inrati pe id-ul meu de messenger: power_magic_love
  Vraji descantece said...
  Buna, daca doreste sa isi intoarca persoana iubita inapoi bagati id-ul meu de messenger : vrajidescantece@yahoo.com , plata dupa rezultat sa nu existe suspiciuni !
  Anonim said...
  buna eu as avea nevoie de ajutorul tau am platit foarte mult si nimeni nu ma ajutat dat mau mintit eu sufer enorm din dragoste fortele negative ma inconjoara da ai reusi ca sa imi bagati dumneavoastra id-ul meu as fi multumita eu nu ma pricep ildicofedorca@yahoo.it multumesc anticipat
  il pun pe anonim ca altfel nu stiu suze
  paul manfred Georgescu said...
  Am putea lua legătura?
  Anonim said...
  Bună. Mă puteți ajuta? Dacă se întoarce la mine , va plătesc fără nici o problema. Am luat plasa o dată și nu vreau sa mai arunc cu banii pentru ca nu sunt de bani gata.
  Anonim said...
  miar placea sa stam de vorba unde va gasesc luigi y elena sunt pe fb

Post a CommentPostare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire