Runele sunt simboluri care atunci cand sunt desenate, pictate, sculptate sau vizualizate, elibereaaza energii specifice. Ca atare, magia runelor este uimitor de simplu de practicat si astazi ea renaste.

In vremuri stravechi, runele erau scrijelite in coaja de mesteacan, in oase sau in lemn. Erau sculptate pe arme pentru a asigura lovituri precise, erau gravate pe cupe si pocale pentru prevenirea otravirilor si insemnate pe bunuri sau in casa pentru protectie.

Dar aceste figuri sunt inconjurate de multa confuzie.Unii considera ca runele in sine contin energii ascunse. La fel se spune si despre pentagrama sau alte simboluri magice. Se crede, de fapt, ca doar prin simpla desenare a runelor, magicianul elibereaaza energii supranaturale.

Nu este cazul. Runele sunt instrumente ale magiei. Puterea lor se afla in interiorul utilizatorului. Daca se intampla ca vecinul meu sa mazgaleasca pe un servetel o runa tamaduitoare si, mai tarziu, sa-l foloseasca ca sa-si stearga fruntea, nici o energie tamaduitoare nu-i va fi transferata, pur si simplu din cauza ca nu a pus nici una in runa.

Runele trebuie folosite cu energie pentru a fi eficiente din punct de vedere magic. Sculptate, pictate sau trasate - cu vizualizare si energie personala.

Modalitatile de utilizare a runelor sunt limitate doar de imaginatia voastra. De exemplu, daca o prietena ma roaga sa-i grabesc insanatosirea dupa o boala, pot desena o runa pe o bucata curata de hartie, dupa care sa ma asez in fata acesteia. 

In timp ce ma concentrez la runa, vizualizez ca prietena mea este vindecata si cu o stare de sanatate buna. Apoi, dupa ridicarea energiei personale, ii voi trimite ei energia in forma runei. As vedea cum se angreneaza cu trupul prietenei mele, deblocand, linistind, vindecand.

Sau pot sculpta runa pe o bucata de lemn de cedru, vizualizand iarasi sanatatea perfecta, pentru ca apoi sa i-o dau prietenei mele sa o poarte.

Runele mai pot fi: modelate in mancare - cu energie 0 si apoi mancate pentru a readuce acea energie specifica inapoi in corp; marcate cu ulei pe o persoana si vizualizare; scrijeleste pe o lumanare care apoi este arsa pentru a-si elibera energiile; trasate sau vizualizate intr-un bazin sau in cada de baie inainte de a intra in ele.

5 Comments:

  1. Ka Moon said...
    presupun ca poti sa le si combini aceste rune, eu am combinat sanatatea fizica + vindecare(exact in aceasta ordine le-am scris). in timp ce imi trasam runele simteam cum durerea de gat imi disparea, dar cand mi-am luat gandul de la ele gatul iar ma durea; cand mi-am amintit de ele durerea a disparut^^

    deci functioneaza :D dar trebuie sa vizualizezi puternic si un pic indelungat(ca la orice ritual pe care-l faci...-.-)

    dar unii pot sa "traduca" aceasta magie ca fiind... la nivel de subconstient... oricum, magia e pretutindeni!
    aLeX said...
    Adevarat am incercat si eu sa privesc doua rune de o data si mi se ducea durerea de spate.Am folosit cea pt sanatate fizica si pt vindecare
    Unknown said...
    as vrea sa stiu daca wicca este ceva care se poate invata usor sau ceva pe care il poti stii deja pt ca ai mai avut de a face cu supranaturalul ?
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    Anonim said...
    E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam stă o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire