Metodele de curatare a casei au o mare importanta in magia folclorica afro-americana. Iata o simplua procedura pentru binecuvantarea unui nou camin si scaparea unei case de orice influente spirituale nedorite. Spala podelele cu Apa chinezeasca (sau Van Van) din spate catre partea din fata a casei si pe usa din fata arunca apa ramasa pe usa din fata sau in curtea din fata.
Daca nu aveti curte in fata, duceti o parte din apa de spalat la cea mai apropiata intersectie stradala sau rascruce si aruncati-o catre est. Apoi folositi o matura nou-nouta pentru a matura casa din spate catre fata si pe usa din fata. Unii oameni prefera, de asemenea, sa presare cu pudra Van Van pe pragul usii din fata si sa-l mature de acolo din casa.
Dupa curatarea casei cu s-a aratat mai sus , pune in fiecare colt al camerelor prafuri de sare sau, daca te grabeste, prafuri de sale la cele 4 colturi exterioare ale casei.

3 Comments:

  1. anna said...
    prafuri de sare adica sare de bucatarie?
    Merci anticipat.
    Unknown said...
    Apa chinezeasca (sau Van Van)?e prima data cand am auzit de asa ceva ...unde se gaseste?
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire