Cand incepi propriul Grimoire, nu te lasa coplesit/a. Acest lucru te poate aduce chiar acolo de unde ai inceput. Multi autori prezinta liste foarte lungi din Grimoarul lor pentru caietele incepatorilor, pentru care le-a trebuit zeci de ani sa le compileze. De asemenea, poti caua pe internet si vei gasi multe Grimoare online, care pot fi intimidante pentru novici. Asa ca ai grija, nimeni nu va pune Grimoarul alaturi de al tau pentru a face comparatie. Cand incepi, nu da fuga si cumpara un caiet de lux cu dosare, divizoare si asa mai departe.Iti poti schimba parerea. In schimb, ia un carnetel, un subiect si incepe sa scrii in el. Incepe un jurnal cu ceea ce inveti in acel moment, noile experiente prin care treci, cunoasterea pe care ai cules-o de la oameni, din carti si, in special din natura.Poate ai simtit o raza de luna extra speciala, sau una de la soare astazi, scrie despre ea. Include vremea, starea emotionala, ce anume a fost minunat sau nebunesc peste zi? priveste afara, incepi sa observi ce anume se intampla acolo. Pasarile ciripind, greierii care te tin noaptea treaz, intunericul rece al aleii. Poti gasi "magia", "frumusetea" din toate aceste lucruri? poti vedea altceva decat aleea intunecata sau sunetul pasarilor ciripind? Stim ca suna cam ciudat, dar te vei simti mai iluminat pe zi ce trece. Dupa o vreme, vei observa ca apare un lucru comun in Grimoarul tau, poate paginile care au cuvantul "stiinta" in ele. Atunci rupe-le, pune-le la un loc si taie-le. Ai o intreaga sectiune creata, fara a realiza macar!

2 Comments:

  1. Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    Lovrin said...
    Çdo problem ka një zgjidhje kur takoni personin e duhur! Mos kini frikë se ekziston një magjistar i shkëlqyer dhe zgjidhës shpirtëror i problemeve që është në gjendje t'i japë fund problemit tuaj. Dua te vleresoj Dr Fady qe me riktheu martesen time me magjine e saj, Pas 1 viti ndarje me burrin tim, me ndihmen e magjistares se mrekullueshme Dr Fady burri im erdhi ne shtepi dhe tani jemi te lumtur bashke per mire, edhe nje here faleminderit per Dr Fady gjithashtu shëroi të gjitha llojet e sëmundjeve si p.sh.

    1 DEKLARATË DASHURI
    2 WIN S EX KTHIMI
    3 FRUTA GOMS
    4 NJOFTIM PËR PROMOCION
    5 DEKLARATA E MBROJTJES.
    6 MAGJIA E BIZNESIT.
    7 DEKLARATË E MIRË PUNËS.
    8 HIV SIDA.
    9 NDALO MISKARRIMIN.
    10 MIROOD NJOFTIM SHPALLJE.
    11 SHKAK I TELEKINEZËS.
    DREJTSHKRIMI I LOTARIVE DHE ÇËSHTJA GJYQËSORE Kontakt Kontaktoni atë për ndihmën tuaj nëpërmjet: drfady720@gmail.com
    WHATSAPP:+2349039422406

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire