A incepe un Grimoar personal poate fi un lucru foarte greu de realizat sau foarte usor, depinde de tine! Totul depinde de tine! Pentru o persoana fara griji am sufera un jurnal sau o banda in care sa pui informatii amestecate la un loc. Acesta se va transforma la un moment dat intr-un fel de sistem, care ti se va potrivi. Si totul va fi intr-un singur loc, asa ca nu-ti face griji ca iti vei pierde "Cartea ritualica" sau Agenda Cunostintelor tale, doar un singur lucru este de retinut. Pentru vrajitor/artist/traditionalist am sugera un caiet de mana, legat, cu o coperta frumoasa de piele. A invata cum sa legi un caiet este foarte simplu, inainte sa-ti dai seama, probabil vei fi facut deja cateva pentru prietenii tai! 
Oricum, poti decora paginile facand niste margini foarte atractive, de exemplu, nodurile celtice in jurul paginilor transforma o pagina de grimoar intr-un fel minunat, hieroglifele egiptene sunt alta optiune. Sunt mai multe. De asemenea, poti alege un stilou sau ceva cu care preferi sa scrii si sa-l faci "Stiloul tau magic".Ceea ce inseamna doar ca acest stilou va fi folosit doar pentru a scrie in Grimoar sau "Cartea Umbrelor". Scrisul de mana este obligatoriu! Nu se accepta cd-uri cu toate fisierele online si usor de printat. Aici nu-ti faci griji de organizare, copii foarte usor dintr-o parte in alta. Poti chiar sa tiparesti paginile noastre si sa le folosesti in grimoarul tau. Unele sugestii sunt pentru extremisti si am facut cateva glume, speram ca nu am jignit pe nimeni. Alege ce anume consideri ca ti se potriveste si, daca iti schimbi parerea, poti oricand sa treci la o metoda noua! Acum stii despre ce este vorba si cum sa incepi unul. Cum ramane cu montajul?

6 Comments:

  1. Anonim said...
    Am gasit de curand acest site si e singurul care m-a determinat sa incep sa fac magie si chiar acum imi fac propriul grimoar!!
    Unknown said...
    Si ce trebuie sa scrii intr.un Grimoar?
    Unknown said...
    Si ce trebuie sa scrii intr.un Grimoar?
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    Amenda said...
    Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }
    Anonim said...
    Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire