Efectueaza aceasta vraja in dormitorul tau. Deschide fereastra, mergi intr-un cerc, in sensul acelor de ceasornic si spune:
"Intoarce-te si framanta-te, afara, afara, afara.Raul scos la iveala, si pentru flacare indoiala, afara, afara, afara.
"Matura" emotiile daunatoare afara pe fereastra, cu mainile tale. Intr-un suport de ars ulei, arde uleiuri din esena de ylang ylang, smirna si coriandru.
Mergi intr-un cerc in sensul acelor de ceasornic si spune:
"Serpuit, serpuit, serpuit, pacea si bucuria acum te gasesc. O iubire adevarata si care leaga serpuit, serpuit, serpuit. S-a implinit!"

1 Comment:

  1. Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire