Accesorii: doua ace sterilizate, un con parfumat de paciuli, un mar, un cutit curat. 
Inteapa delicat cu acul degetul celeilalte persoane apoi scurge doua sau trei picaturi de sange pe conul parfumat.
Spune cu glas tare urmatoarele:
"Sa se stie ca sangele lui...numele lui...
aici de fata,
leaga prietenia lui...acelasi nume...
Apoi cu celalalt ac curat, inteapa degetul tau si scurge doua sau trei picaturi de sange pe acelasi con parfumat si repeta acelasi lucru, de data asta spunand numele tau. Aprinde conul, trece marul de 3 ori prin fum, apoi taie-l in doua cu cutitul. Ofera-i o bucata celeilalte persoane si mananca cealalta jumatate.

20 Comments:

  1. Anonim said...
    Dar eu pot sa dau un mar pe foc care sa fie numai al meu si inca un mar pentru celalalt?
    Anonim said...
    Cum sa fac daca eu nu freau ca cealalta persoana sa stie ca ii sunt facute vraji?
    Anonim said...
    Il legi la ohi ... :))
    andrei sb said...
    Cunosc pe cineva in Targoviște care va poate ajuta ..id andreiutandrei79
    andrei sb said...
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
    Anonim said...
    ce este acela un con parfumat de paciuli? imi poate spune cineva unde gasesc unul?
    Anonim said...
    Nu pot sa fac rost de conuri nu merg si betisoare parfumate??
    Anonim said...
    Nu pot sa fac rost de conuri nu merg si betisoare parfumate??
    anna said...
    Daca vreti sa mergeti la cineva care e de incredere si nu iti spune prosti incercati la florin reiki healer , asa il gasiti pe facebook. eu una singura am ramas uluita cand am vazut cum i apar acele cruci pe mana. plus ca ma ajutat si in problema mea dar si cu sfaturi.
    otava mihaela said...
    intradevar foarte bun florin ma ajutat.
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    Amenda said...
    Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }
    Lovrin said...
    Çdo problem ka një zgjidhje kur takoni personin e duhur! Mos kini frikë se ekziston një magjistar i shkëlqyer dhe zgjidhës shpirtëror i problemeve që është në gjendje t'i japë fund problemit tuaj. Dua te vleresoj Dr Fady qe me riktheu martesen time me magjine e saj, Pas 1 viti ndarje me burrin tim, me ndihmen e magjistares se mrekullueshme Dr Fady burri im erdhi ne shtepi dhe tani jemi te lumtur bashke per mire, edhe nje here faleminderit per Dr Fady gjithashtu shëroi të gjitha llojet e sëmundjeve si p.sh.

    1 DEKLARATË DASHURI
    2 WIN S EX KTHIMI
    3 FRUTA GOMS
    4 NJOFTIM PËR PROMOCION
    5 DEKLARATA E MBROJTJES.
    6 MAGJIA E BIZNESIT.
    7 DEKLARATË E MIRË PUNËS.
    8 HIV SIDA.
    9 NDALO MISKARRIMIN.
    10 MIROOD NJOFTIM SHPALLJE.
    11 SHKAK I TELEKINEZËS.
    DREJTSHKRIMI I LOTARIVE DHE ÇËSHTJA GJYQËSORE Kontakt Kontaktoni atë për ndihmën tuaj nëpërmjet: drfady720@gmail.com
    WHATSAPP:+2349039422406
    Anonim said...
    E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam stă o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.
    Unkown said...
    Numele meu este Estela Georgiadis și sunt aici să-l apreciez pe Dr. Isikolo. Întotdeauna am avut o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196
    Unknown said...
    Iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni, pentru că a simțit că-l înșel cu un prieten de-al meu bărbat, am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a făcut ureche surda, am fost devastată emoțional pentru că l-am iubit cu adevărat până când Am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recâștige iubitul pierdut, la început m-am îndoit dacă era real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-i dau o încercare, l-am contactat și mi-a spus eu ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. Procesul vrăjii de reunire a iubiților este foarte simplu și lucrează dezinteresat cu oamenii în același mod în care mi-a restabilit relația în 48 de ore și iubitul meu suna și implora împăcați-vă din nou cu mine, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă repara relația sau problema căsătoriei. Iată contactul lui, WhatsApp el pe: +2348133261196, e-mail-i (isikolosolutionhome@gmail.com)
    Unknown said...
    Numele meu este Nadia Brancusi. După ce a fost în relație cu bărbatul meu timp de patru ani, s-a despărțit de mine. Am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar. Mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el și l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. Am contactat un vrăjitor numit DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, i-am trimis vrăjitorului prin poștă și mi-a spus că există nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile și că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile. a făcut vraja și, în mod surprinzător, în a treia zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu și am rezolvat diferențele și suntem fericiți împreună acum. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, de e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp/Viber lui pe: +2348133261196
    Unknown said...
    Numele meu este Diana Mungiu. Necazurile conjugale m-au dus într-o mare încurcătură care, din păcate, a dus la divorțul de soțul meu. Am trecut prin multe timp de aproape un an. Am încercat să merg mai departe și nu am reușit pentru că aveam inima zdrobită și zdrobită și aveam doi copii de care să-i îngrijesc singur. În toate acestea, nu am încetat niciodată să-mi iubesc fostul soț și am tot încercat să repar uniunea noastră până când am aflat despre DR ISIKOLO, care era cunoscut pe internet pentru că ajută oamenii. A trebuit să-l contactez și să știu că mă poate ajuta și pe mine, ceea ce a făcut când l-am conformat. A restabilit legătura dintre mine și soțul meu și divorțul a fost anulat și suntem mai fericiți împreună chiar mai mult decât mi-am imaginat vreodată. Este de încredere și de încredere și în doar 2 zile, rezultatul muncii sale se va manifesta fără îndoială. Trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp pe +2348133261196.
    Unknown said...
    AM CÂŞTIG LA LOTERIE CU AJUTORUL DR ISIKOLO
    În ultimul deceniu, am jucat întotdeauna jocuri de loterie cu speranța că într-o zi voi câștiga bani mari, dar asta nu s-a întâmplat niciodată și m-am gândit la ce aș putea face pentru a câștiga mare la jackpot-ul la loterie. Am făcut câteva cercetări pe internet și am dat peste o reclamă despre Dr. Isikolo care pregătește vrăji de loterie pentru cei care cred în lucrările sale. I-am explicat Dr. Isikolo situația mea și el mi-a pregătit o vrajă la loterie și mi-a dat niște numere pentru a juca la loterie și am făcut ceea ce a spus el fără nicio îndoială. V-ați putea crede că, pentru prima dată în viața mea, am câștigat suma de 786.000 de euro. Am crezut că visez până când am fost sunat de agentul de loterie să vin la birou să aranjez cum voi revendica banii. Acum viața mea s-a schimbat definitiv și sunt un șef al meu și poți fi și tu un șef al tău, luând legătura cu Dr. Isikolo pentru o vrajă la loterie. Faceți clic pe site-ul său. Examinați-i site-ul și contactați-l acum. (https://isikolotemple.com) sau e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.
    Anonim said...
    Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire