Respiratia este, de obicei, un act inconstient, pe care il facem in mod continuu pe tot parcursul vietii noastre. In magie si in Wicca, respiratia poate fi un instrument pentru a ne disciplina trupurile, dar si pentru a intra in stari alternante de constiinta.
Pentru a medita corect, trebuie sa respirati corect. Acesta este cel mai elementar dintre exercitii si din fericire, este si cel mai simplu.
Tehnicile de respiratie profunda necesita utilizarea in totalitate a plamanilor dar si a diafragmei. Diafragma este localizata cam la doua degete sub cutia toracica. In timp ce inspirati, impingeti spre afara aceasta zona. Observati cat de mult aer mai puteti inhala.
Pentru exercitii de respiratie, adoptati o pozitie confortabila, fie asezat, fie intind (cu toate ca respiratia profunda este posibila in aproape orice pozitie). Relaxati-va usor corpul.Inhalati aer prin nas, numarand incet de trei, patru sau cinci ori, cat va este convenabil. Amintiti-va sa permiteti aerului sa va umple diafragma, la fel ca si plamanii. Retineti aerul, apoi expirati pe aceeasi numaratoare inceata. Repetati pasii de mai sus de cateva ori, incetitind treptat viteza respiratiei. In timp ce inspirati, trageti in piept iubire, cald, poate vizualizand aceste energii pozitive ca pe niste particule aurii de aer. In timpul expiratiei, dati afara ura, bolile, furia, poate vizualizand un fum negru iesind din plamanii vostri. 
Oxigenul este respiratia vietii si este necesar existentei noastre. Respirati corect si veti fi o persoana mai buna si un Wicca mai bun. Respiratia profunda este folosita inainte de orice act de venerare sau de magie si este o parte a exercitiilor de concentrare si vizualizare. Respirati profund cand simtiti mania explodand in interiorul vostru. Expirati mania si inspirati calmul. Da rezulate de fiecare data!
Practicati zilnic exercitiul respiratiei profunde si cresteti treptat capacitatea voastra de a retine aerul in plamani. Daca e posibil, este bine ca ocazional sa practicati acest exercitiu langa mare sau in padure, departe de aerul poluat al oraselor noastre. Respiratia profunda in aceste locatii naturale nu aduce doar mai multa pace, dar esti si mult mai sanatoasa.

3 Comments:

  1. Catalin said...
    Articol interesant

    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    Lovrin said...
    Çdo problem ka një zgjidhje kur takoni personin e duhur! Mos kini frikë se ekziston një magjistar i shkëlqyer dhe zgjidhës shpirtëror i problemeve që është në gjendje t'i japë fund problemit tuaj. Dua te vleresoj Dr Fady qe me riktheu martesen time me magjine e saj, Pas 1 viti ndarje me burrin tim, me ndihmen e magjistares se mrekullueshme Dr Fady burri im erdhi ne shtepi dhe tani jemi te lumtur bashke per mire, edhe nje here faleminderit per Dr Fady gjithashtu shëroi të gjitha llojet e sëmundjeve si p.sh.

    1 DEKLARATË DASHURI
    2 WIN S EX KTHIMI
    3 FRUTA GOMS
    4 NJOFTIM PËR PROMOCION
    5 DEKLARATA E MBROJTJES.
    6 MAGJIA E BIZNESIT.
    7 DEKLARATË E MIRË PUNËS.
    8 HIV SIDA.
    9 NDALO MISKARRIMIN.
    10 MIROOD NJOFTIM SHPALLJE.
    11 SHKAK I TELEKINEZËS.
    DREJTSHKRIMI I LOTARIVE DHE ÇËSHTJA GJYQËSORE Kontakt Kontaktoni atë për ndihmën tuaj nëpërmjet: drfady720@gmail.com
    WHATSAPP:+2349039422406

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire