Indeplineste acest ritual timp de 3 nopti inainte de luna plina, in noaptea cu luna plina si trei nopti dupa, folosind aceleasi lumanari.
Ritual de baie: foloseste saruri de baie pentru bani , lumina lumanarii. Atrage puterea prin cap si picioare, pentru a curata orice negativitate. Intra in cada si concentreaza-te asupra scopului (dupa ce ai dat drumul la apa din cada, negativitatea se scurge odata cu apa). Fa un cerc! Aprinde lumanarea de pe altar, lumanarea Zeului si Zeitei. Invoca zeii!
Unge lumanarea verde piliara cu ulei de magnetit, vizualizand cum iti introduci energia pentru scopul tau in lumanare.
Vizualizeaza scopul ca si cum ar exista deja. Freaca lumanarea cu scortisoara si cuisoare. Arde esenta de bani.

6 Comments:

 1. cristina said...
  Nu inteleg prea bine ce insemna saruri pt bani si nici lumanrea de pe altar..daca ati putea sa-mi explicati mai clar...va rog frumos.multumesc
  admin said...
  Altarul este locul unde ti-ai pus toate care iti trebuie pentru vraji , un loc amenajat special pentru divinitati.
  admin said...
  iar ca saruri, poti sa folosesti doua linguri de sare de masa, nu conteaza daca n-ai sare marina.
  Anonim said...
  bn shi unde sa faci un cerc ???
  Anonim said...
  si nu inteleg ce anseamna esenta de bani si nici unde sa fac un cerc , in apa ? va rog sa-mi explicati mai clar va rog frumos multumesc
  Artquillingdesign said...
  Cele Mai importante detalii va scapa usor printre degete si iata in aest fel credeti de multe ori niste minciuni de multe ori inventii... daca mai cititi de cateva ori textul ritualul dureaza cinci nopti nu trei. Untruc simplu. Nu mamir ca aceste magii sau rutualuri nu iesniciodata bine pentru ca nu sunt autentice... o seara inaite de luna a doua la luna plina si inca trei nopti daca le adunam dunt cinci nu trei. Deci? Atentie lacecititi.

Post a CommentPostare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire