Ai nevoie de o lumanare alba, o fotografie a celui decedat, o pentagrama. Aprinde lumanarea alba si priveste flacara timp de cateva minute.
Apoi tine fotografia la nivelul ochilor si spune: "Ai plecat pentru totdeauna, dar prin aceasta vraja, tu vei veni in visele mele!"
Pune fotografia sub perna. Lasa lumanarea sa arda pana ajunge un ciot, stinge-o si pune-o de asemenea sub perna. Dormi cu ele sub perna timp de 3 nopti pentru a primi visul dorit.

3 Comments:

  1. Anonim said...
    adica sa dormi ci poza mortului sub perna???si sa comunici fortat cu fortele de dincolo???adica mortul nu vine in vis dar ii faci tu ceva sa vina,adica sa umblam atat de simplu si fara sa deranjam spiritele atat de simplu pare???spiritele nu au voie sa faca ce vrem noi,ma mir ca nu facem sa ii si vedem,deocamdata si sa ii obligam sa ne apara in vis e contra universului...
    Anonim said...
    Păi și pentagrama pentru ce îți trebuie?!
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire