Arde 7 lumanari albe la 7 p.m., intr-o seara de vineri. Pune o lumanare mai scurta intr-un ghiveci cu pamant. Dupa 10 minute, stinge toate lumanarile albe pe rand si lasa lumanarea mai scurta sa se stinga singura in pamant.

8 Comments:

  1. Anonim said...
    hey..vreau sa stiu daca in timp ce lumanarile ard, trebuie sa spun vreo incantatie sau o venerare...si ce fel de lumanare trebuie sa fie cea care e in pamant? raspundeti-mi care stie.. duda_cocacola multumesc:)
    Ka Moon said...
    lumanarile trebuiesc stinse intr-o anumita ordine, cu palnie pentru stingerea lumanarilor? ai nevoie de altarul Wicca, sau sa stai afara ca sa faci ritualul asta imbracat sau dezbracat?
    Natalia Pinzari said...
    salut ma numesc Natalia,sunt casatorita si am doi copii.am trait foarte nefericita din copilarie mam staruit atitea ori sa ma eliberez de energia asta neg. sincer nu reusea dar doi ani in urma a decedat mama mea, si am vazut multe dupa asta. Mau chinuit ispitele vedeam mereu duhuri rele dar am inceput sa ma rog neincetat si Dumnezeu a venit in viata mea si mea luminat sufletul si am inteles ca totul depinde de noi.Trebuie sa fim buni si sa facem bine,sa iertam dusmanii si mai putin sa judecam.Acuma sunt bine,il iubesc Pe tatal ceresc si incerc sa fac voia lui.Oameni buni aveti grija de voi si nu va lasati in prada ispitelor,sa nu aveti frica de nimic sa spuneti mereu facase voia ta Talal sfint.In Numele Tatalui si Sfintului Duh Amin.
    Natalia Pinzari said...
    da...!!! cel mai important de simbata dimineata pina duminica noaptea sa aprindeti o candeluta in casa,pentru izgonirea raului si tutoror celor nevazute. Sanatate
    Anonim said...
    ce lipsit de explicatii e acest ritual. Unde este intentia? Ce gandim, ce zicem, rostim sau nu ceva? Dc publicati chestii incomplete? Cu pamantul ce facem? Ce stingem cand stingem lumanarile?
    Anonim said...
    Mie mi se pare explicit daca era o incantatie ar fi scris-o ca nu o tinea secret.Nu e logic din titlu la ce trebuie sa te gandesti >.< serios acum...
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    Anonim said...
    Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire