Chiar daca folosesti magia doar ca sa te concentrezi asupra dorintelor tale si ca sa te rogi, cel putin ti-ai dat seama de ceea ce doresti. Daca acest lucru iti este de ajuns, atunci, asa cum se intampla adeseori, nu numai ca ti-ai clarificat dorintele, dar le-ai si atins!

34 Comments:

  1. Anonim said...
    salutare...ca orice om sunt sceptic pana la proba contrarie...uneori...disperarea sau curiozitatea ne indeamna sa ne informam in aceste domenii...te intreb acum...am fi putut avea vieti anterioare...cum aflu?..ce importanta au in prezent?...
    Anonim said...
    imi poti...da un rasp pe aceasta adresa..desigur..daca..doresti sa faci acest lucru!...gogulet_gog@yahoo.com...
    RaEm said...
    Salutare! Sunt de acord cu anumite credinte ale voastre, cum ar fi protejarea naturii, respectul pentru natura, faptul ca nu sunteti neaparat indoctinati, adica aveti totusi o gandire libera, dar nu sunt de acord cu altceva. Faptul ca poti, cica, sa faci ca persoana iubita care te-a parasit sa se intoarca la tine. Ooopa, unde mai e libera alegere? Sincer, cine si-ar putea vreodata dori ca cineva sa fie cu tine din cauza unor vraji, sa zicem, si nu din pura iubire si dorinta de a fi alaturi de tine. Sau faptul ca poti sa ai parte de bogatii sau sa scapi de datorii prin magie. Nici asta nu e bine, adica, nu mai are de-a face cu spiritualitatea, ci cu materialul, iar eu credeam ca spiritul e cel care conteaza. Ar fi mai multe de zis, poate alta data. Numai bine!
    rael said...
    salut.oricine intra pe astfel de site-uri (ma refer site despre magie) nu o face intamplator.o fi o legatura mult mai subtila si peste raspunsurile omului in momentul prezent.conteaza sa nu fi fanatic de ceva k pana la urma nimeni nu le stie pe toate si nu toate sunt cu litera de lege din cauza k nu le stie nimeni cum sunt toate intr-adevar.raem,exact asta e farmecul magiei.faci din nimic ceva insemnat.daca o faci o faci pentru tine si orice trimiti in afara primesti de 3 ori inapoi.asa k nu se incumete multi sa faca cine stie ce k nu prea are rost.sau are...
    Anonim said...
    Mai exact ce este magia? O putre suprenaturala atribuita oamenilor ca transforme alti oameni in broaste sau sa deie o tura pe matura.Asta este magia ?, ce este mai exact?As vrea sa aflu ca sa va dau un comentariu bun.Apropo mie mi se pare ca magia este tot ce ne incojora.Magia nu poate fi incercata pentru ca nu o stpanim noi, ci altcine.Cineva cunocut de toti crestini.
    Anonim said...
    habar nu aveti de vraji,aveti doar vrajeala sa luati bani oamenilor saraci,daca ati fost pacaliti sau aveti probleme pe care ati incercat sa le rezolvati apeland la vrajitorie sau alte metode oculte,si nu le-ati rezolvat,contactati-ma 0784379440 sau vraji_energie@yahoo.com,nu va cere nimeni nici un ban,dar hai sa vedem daca se poate rezolva sau nu.Incercarea e intotdeuna un pas inainte.
    Anonim said...
    Bun gasit dragii vrajitorii/vrajitoare am si eu o intrebare daca se poate am inteles ca exista si o vraja sa iti creasca rapid scula daca exista vreau si eu un reply.

    Ps: nu este pentru mine


    Trofin Cosmin _|_
    Anonim said...
    DACA CINEVA STIE FARA BANII INAINTE.O SINGURA PERSOANA VA DA BANII INAPOI DACA NU REUSESTE.NU FAC RECLAMA SI NU DAU DETALI.CAND CINEVA CERE SUME TE VEZI CU EL SI FACI CONTRACT LA NOTAR PE CEVA CA SA AI GARANTIE NU REUSESTE ITI DA BANII SAU AI IEI PE CE AI FACUT CONTRACTUL. DACA SUNI LA 100 DE PERSOANE TOATE SPUN AI FARMECE NU ITI MERGE BINE SI TIE ITI MERGE BINE IN TOT. NU MAI HALITI VRAJALA COSTA LUCRAREA 900 RON 50% INAINTE SI 50% DUPA CE AI REZULTAT. NORMAL CA NU FAC NIMIC SI LE CONVINE SA DAI 450 RON DEGEABA.DACA GASESC 10 PE LUNA S-AU SCOS.
    SA VA AJUTE D-ZEU SA VE REZOLVATI PROBLEMELE. NU STIE NIMENI CE FACI MAINE SAU PESTE 1 AN NUMAI D-ZEU NU VRAJITOARELE NU GHICITOARE NIMENI.
    Anonim said...
    rog urgent cine a lucrat cu vraji_energie si power_magic_love sa lase un id , tel , o postare. multumesc, sau la id laura.ioana80
    Anonim said...
    am apelat si eu la vraji energie e un mincinos si jumatate dupa ce iti cere o gramada de bani mai si te ameninta ca daca nu i dai iti face rau am depus o plangere penala pentru inselaciune si santaj si au spus s las calculatorul la expertiza si sa sa fac un extras de cont oricum dovezi am k lam inregistrat cine a mai apelat la vraji_energie@yahoo.com si robert_bussines20@yahoo.com nr tel( 0784132059/0784379440/0767286522) vb p id lili_cta
    Anonim said...
    Numele meu este doamna Marisa doresc să
    împărtăși mărturiile mele cu publicul larg cu privire la
    ceea ce acest om numit DR.banzuma iyere tocmai a făcut pentru
    mine ,
    adus acest om a pierdut soțul meu să Ex
    ma cu marea sa vraja , am fost căsătorită cu acest om
    john am fost împreună pentru o lungă perioadă de timp și am
    iubit de sine noastre , dar când am fost în stare să -i dea un
    copil de doi ani, el ma părăsit și mi-a spus că nu se poate
    continuă mai apoi am fost acum în căutarea de modalități de a
    să -l înapoi până când un prieten de-al meu mi-a spus despre acest
    om și darul lui de contact e-mail la mine :
    Drbanzumaspelltemple@gmail.com atunci nu veți crede
    acest lucru atunci când am contactat pe acest om pe problemele mele a
    exprimate pregătit acest vraja și aduce soțul meu a pierdut
    înapoi , iar după o lună mi-e dor luna mea și du-te pentru o
    de testare și rezultatul a declarat Sunt insarcinata Sunt fericit
    azi
    Sunt o mama de o fetiță , vă mulțumesc încă o dată
    DR.banzuma iyere mare pentru ceea ce ai făcut pentru mine , în cazul în care
    tu
    sunt acolo trec prin oricare din aceste probleme
    enumerate mai jos :
    1 ) În cazul în care doriți tău ex-spate .
    ( 2 ) În cazul în care aveți mereu vise rele .
    ( 3 ) pe care doriți să fie promovat în biroul dumneavoastră .
    ( 4 ) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine .
    ( 5 ) În cazul în care doriți un copil .
    ( 6 ) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară .
    ( 7 ) În cazul în care aveți un HIV și doriți să fie leac .
    l contactati acum pentru soluție imediată sau dvs.
    probleme pe drbanzumaspelltemple@gmail.com
    Anonim said...
    Tratament pentru orice facatura si chiar boli e la sigur si sincer nu costa nimic fata de vrajitoare si psihologi:

    - anafura si aghiazma luata dimineata, sau de trei ori pe zi pe nemancate (cu dormit inainte). Zis Tatal Nostru de 3 ori inainte sa iei anafura cu aghiazma, spalat pe fata si pe dinti,

    -facut molifta de dezlegare de rele de cat mai multe ori si apoi spovedanie neaparat pana in 3 zile de la molifta, si daca se poate si impartasanie. cu post bineinteles miercuri si vineri, si in zilele cand este cruce rosie

    -mers la Sf. Maslu (cand poti, dar fa molifta neaparat) si la liturghie duminica neaparat. La Sf. Maslu se citeste din moliftelnic, si sunt rugaciuni speciale, care au vindecat pe multi bolnavi

    -Da acatist pentru 40 de zile si acatist pentru 40 de liturghii

    -dat pomana din saracia ta
    -citeste si acatiste, ale Fecioarei Maria - Paraclisul,, al Sf. Mina, al Sf. Isus, si Psalmii cu dezlegare de la preot

    - si faceti sfestanie in casa e foarte important, pe rufe, in toate camerele, baie, balcon, bucatarie, de 3 ori intr-o saptamana e cea mai buna, si apoi de cate ori simtiti ca e nevoie, ca ceva nu merge bine in casa. Dar repetat la 40 de zile.

    -toate astea le faceti cu multa Evlavie, Piosenie, Credinta in Dumnezeu, cu rabdare. Nu va duceti sa cereti bani- Banul e ochiul diavolului. Dumnezeu da celor ce muncesc.
    Anonim said...
    Numai mergeti la vrajitoare ca e pacat. Mergeti doar in Biserica si la Preoti, deoarece Preotul la Hirotonisire primesc harul Sf. Duh. (mai putin cei care fac acest lucru pentru bani, insa pentru dezlegare/molifta - preotul nu trebuie sa ceara bani, daca e dai tu dupa posibilitate, dar nu te zgarcii).
    Dumnezeu te ajuta daca esti corect, si nu faci rau. Pentru acatiste la fel- banii nu constituie o problema dai cat poti. Faceti fapte de milostenie, si spovedanie, si va veti curata de boli, de rele, de blesteme.
    Doamne Ajuta si Sanatate multa!
    Anonim said...
    Vad ca pentru vraji_energie sunt multe pareri contradictorii, cine a lucrat cu el si a rezolvat intradevar sa lase un id sau un telefon asa cum sunt pentru altii. Nu-i de alta dar de unde nu stim ca-si face singur reclama?
    Anonim said...
    cereti la el id-uri sa vedeti 2 persoane le da unul care e plecat in strainatate si o femeie.oameni buni din atatea sute care el le-o ajutat doar 2????dati-va alta persoana si va spune numai aberatii despre dvs.posesie demonica...ha ha ha.El (nu baga mana in buzunar la nimeni)...corect..dar nu rade de oameni necajiti care dau si ultimul banut sa fie fericiti!RUSINE!
    Anonim said...
    Buna ziua si toate cele bune tuturor.Sunt asa zisul marele ''vraji_energie'' unul din marele subiecte controversate pe paginile de internet legate de asa zisele farmece.Cred ca e timpul sa ne exprimam si noi puctul de vedere atat eu cat si florin din arad sau cum il mai stiti onest_love.
    In primul rand aici apar numai persoane care fac mult spam.atat ca suntem seriosi dar si tepari.daca verificam ip-urile este defapt 2 persoane pe acest forum.asa zisa lili_cta@yahoo.com si stunoi ionut din valcea.2 persoane cu divizabilitati psihologice grave,domnisoara mihaela spre exemplu (lili_cta)de profesie jurista si etc. sau stunoi ionut de profesie camatar.Uitati care este problema mea.In primul rand DA este adevarat eu iau sute de euro.nu prestez servicii pe 100 de ron cum va doriti voi.nici macar un preot nu ia 100 ron ca sa stii si voi cei care sustineti ca mergeti prin biserici si va rezolvati problemele.deci nu mai mancati ce nu trebuie si dati-ne detalii nu anonimate.in primul rand nu e problema mea ca va faceti viata grea ca sunteti bolnavi si suferiti de prostie cruncena venind si afirmand ca voi ati apelat la mine si etc.voi sunteti simpli oameni idioti care marea majoritate stati toata ziua acasa.nu munciti iar principala voastra ocupatie este internetul.Intrebarea mea este.;''ce mama dracu va mai vaitati ca vreti aia aia si aia cand voi sunteti niste puturosisi ca daca cer 300 400 euro e enorm?mergeti nene in alta parte une e mai ieftin.De asemeni foarte multi anonimati.o alta intrebare am si eu '' daca sunteti atat de tepuiti voi cei care ati apelat,de ce mama dracu nu lasati si voi niste date de care sa ne putem folosi si noi cu adevarat.gen un numar de telefon si un nume clar si concret. un numar la care sa si raspundeti sa va auzim si noi macar vocea.pe mine cine ma suna le raspund,insa anonimi acestia vad ca sunt dati disparuti.apar doar aici.si atat.in viata real nu prea.Mai pe scurt:Am intrat sa va zic 3 chestii.
    1.Nu aveti nici un drept sa acuzati oameni care nu va baga mana in buzunar.
    2.Nu mai mintiti ca dasta nu va ajuta Dumnezeu.cei care sustienti ca ati luat teapa.
    3.Lasati dracu SPAM-UL si mergeti la munca.
    4.De ce ajungem noi subiecte atat de interesante pentru 90% din cei care ne discutatii dar nici macar nu ati stat de vorba cu noi,doar ati luat conversatii ale altora care chiar au stat de vrb cu noi.Nu cumva ati mers prin asa zisele mari tamaduitoare,vau tepuit si acum veniti sa va plangeti ca milogi ca si noi am face la fel???
    5.Nu am nevoie nici eu nici florin de reclama,faceti anti-reclama.dar punetiva o intrebare toti cei care vedeti ce am scris aici''de ce noi 2 suntem numiti TEPARI.iar marile si atot puternice afrodita si cum dracu se mai numes tigancile astea au numai laude......??? va zic eu raspunsul.Romanul este o rasa denaturata de popor care intotdeauna sustine prostia,minciuna si barfa.Nu va mai vaitati si nu mai minitit ca va luam bani si nu va facem nimic.concret fie vorba.nimeni de aici din asa zisi tepuiti nu exista.deschideti ochii si puneti o singura intrebare tara de prosti ce sunteti.'''DE CE VA MERGE RAU????'' va dam noi raspunsul,pt ca judetati fara sa cunoasteti cauza.Cauza este.Suntem reali facem pe bune.si distrugem prea multe tiganci care au creat averi.vazand acest lucru incep sa spameze.care vrea dovezi ca suntem cativa seriosi impotriva a sute de tiganci.va demonstrez la orice ora care da tepe cu adevarat si care nu.aici este id-ul meu darkeredicator@yahoo.com
    Anonim said...
    Rugaciune efectiva: • Tatal meu cel ceresc te rog iarta-ma pentru toate pacatele mele facute cu voia sau fara de voia mea. Pacate facute cu ochii, cu urechile, cu gura, cu inima, cu fapta, cu gandul, cu atitudinea, cu tot ce l-a intristat pe D-zeu. • Tatal meu cel ceresc te rog iarta-ma pentru toate pacatele mele, pentru pacatele copiilor mei, pentru pacatele parintilor mei, pentru pacatele sotilor mei, pentru pacatele surorilor/ fratilor mei, pentru pacatele nepoatelor/nepotilor mei si iarta-i pe toti pentru rebeliunea lor impotriva lui Dzeu. • Tatal meu cel ceresc te rog iarta-ma pentru toate pacatele mele, pentru pacatele nepoatelor/nepotilor, pentru pacatele verisoarelor/verisorilor, pentru pacatele matusilor/ unchilor, pentru pacatele ginerilor/ nurorilor, pentru pacatele cumnatilor/ cumnatelor, si iarta-i pe toti pentru rebeliunea lor impotriva lui Dzeu. • Tatal meu cel ceresc te rog iarta-ma pentru toate pacatele mele, pentru pacatele casei tatalui mei, pentru pacatele casei mamei mele, ale inaintasilor si urmasilor mei, si iarta-i pe toti pentru rebeliunea lor impotriva lui Dzeu. • Tatal meu cel ceresc te rog iarta-ma pentru toate pacatele mele, pentru pacatele orasului meu si a tarii mele si iarta-i pe toti pentru rebeliunea lor impotriva lui Dzeu. • Si separa-ma de pacatele celor amintiti anterior si de orice pacat ce ar putea sa ma conecteze cu puterile intunericului. • Aplic Sangele lui Isus Christos peste trupul meu, peste mintea mea, peste sufletul meu, peste spiritul meu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Saturez fiecare membru al familiei mele cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Saturez tot ce ma inconjoara ( casa mea, masina mea, proprietatile mele) cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Preiau autoritatea asupra cerurilor, pamantului, apelor si asupra a tot ceea ce ele contin cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Preiau autoritatea asupra cerurilor, pamantului, apelor si asupra a tot ceea ce ele contin cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Saturez cerurile, pamantul, apele si tot ceea ce ele contin cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. •
    Anonim said...
    Tatal meu cel ceresc te rog zideste un zid de protectie in jurul meu si in jurul fiecarui membru al familiei mele in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Leg toate puterile intunericulul care au fost desemnate impotriva mea si a familiei mele si le scot afara in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Tatal meu cel ceresc te rog trimite ingerii tai de lupta sa se lupte impotriva si sa distruga orice rezistenta, impotrivire , deranj si tulburare impotriva mea si impotriva rugaciunilor mele in Numele Lui Isus Christos, Amin. ( amintesteti in vechiul testament 1 inger a distrus 185000 demoni) • Tatal meu cel ceresc te rog sa interzici orice consolidare, orice re-grupare si orice re-adunare a puterilor intunericului impotriva mea in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Eu stau impotriva orcarei forme de deranj si tulburare, Numele Lui Isus Christos, Amin. • Orice sageti de tulburare sa prinda foc sis a se intoarca inapoi la cei care le-au trimis, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Leg orice putere a intunericului desemnata impotriva mea si a rugaciunilor mele, Numele Lui Isus Christos, Amin. • Tatal meu cel ceresc te rog sa-mi ungi limba cu uleiul sfant, cu foc, cu putere si cu ungerea lui Ilie, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Tatal meu cel ceresc te rog sa ma ungi cu ungerea de usurinta in toate, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Invelesc rugaciunile mele, pe ingerii ce transporta rugaciunile mele catre D-zeu, de asemenea raspunsurile de la D-zeu si ingerii ce le transporta catre mine cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Baricadez viata mea si vietile fiecarul membru al familiei mele cu Sangele lui Isus Christos , cu Duhul Sfant, cu Focul Duhului Sfant, cu Focul din altarul Lui D-zeu si cu Puterea Atotputernicului D-zeu, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • Tatal meu cel ceresc te iti multumesc pentru raspunsurile positive la rugaciunile mele, in Numele Lui Isus Christos, Amin. • (Rugaciunile se spun cu autoritate, agresiv, clar si raspicat. De preferat sa combini rugaciunile cu post pentru rezultate rapide)
    Anonim said...
    rugaciuni contra vrajilor partea 2 (combina cu postul), citeste pina la capat macar o data cu voce tare:
    Rugaciuni impotriva fortelor de vrajitorie Confesiune: • In Numele Lui Isus Christos, Eu cred ca Cuvantul Lui Dzeu este statornic, neclintit, e vesnic , puternic si este Puterea Lui Dzeu care ma elibereaza de orice legaturi rele. • Cuvantul Lui Dzeu este chiar Dzeu vorbind, nu omul. De aceea, nimic nu este imposibil pentru mine pentru ca eu ma incred in Cuvantul Lui Dzeu in inima mea si Il marturisesc cu gura mea. • Tata Ceresc, acum cand fac aceasta marturisire, te rog sa veghezi asupra Cuvantului Tau ca sa se implineasca, pentru ca Tu esti un Dzeu credincios. Tu nu esti un om care sa minta, nici fiul omului care ar trebui sa se pocaiasca de rele. Cu atat mai mult, Tu nu rupi legamintele, si nu schimbi Cuvantul care Ti-a iesit pe gura. • Este scris, cind ma rog trebuie sa cred si voi primi ceea ce cer. Acum ca fac aceasta confesiune si intru in lupta rugaciunii,eu primesc, in acord cu Cuvantul Lui Dzeu, putere si control, pentru ca stiu ca Dzeu se va dovedi puternic in dreptul meu, pentru ca inima mea e focusata in El. • Stiu cine sunt in Isus Christos. Am fost cumparata prin Sangele Sfant a Lui Isus Christos care a fost varsat pentru mine pe crucea calvarului. Eu sunt un copil a Lui Dzeu. Sunt numita dupa Numele Lui Dzeu. Sunt rascumparata prin Sangele Lui Isus Christos. Eu cred in Puterea din Sangele Lui Isus Christos. Isus Christos a transpus viata mea din imparatia intunericului in minunata Imparatie a luminii si pacii. Acum eu apartin Imparatiei Lui Dzeu. Eu am cheile Lui Dzeu in mainile mele ca sa leg sis a desleg. Eu am autoritate sa calc in picioare serpi si naparci (scorpioni) si toata puterea celui rau. • Isus Christos, prin moartea Sa, L-a distrus pe satan care avea putere asupra mortii. Isus Christos a eliberat viata mea de sub moarte si control.. Inainte ca El sa Se inalte la cer, El mai intai a coborat in adincurile pamantului si L-a deposedat pe diavol de toata puterea ce a avut-o asupra mea. Isus Christos L-a deposedat pe satan de cheile mortii si ale iadului si mi le-a dat mie ca sa leg si sa desleg. • Prin virtutea lucrarii Lui Isus Christos pe cruce, eu am putere asupra intregii puteri a inamicului. • Isus Christos a sters toate scrierile de mina ale cerintelor impotriva mea, dindu-le la o parte si pironindu-le pe cruce. El a dezarmat domniile si puterile si le-a invins in lupta deschisa, a triumfat impotriva lor. • Eu tin in mina mea acum Victoria cistigata pentru mine de catre Salvatorul Meu Isus Christos la crucea calvarului si spun :” Sa fiti spulberate voi vrajitoarelor sip uteri ale raului, sa fiti distruse in bucati. Primiti urechi voi toate puteri ale raului din locul meu de nastere si origine, incingeti-va si sa fiti distruse in bucati, daca va sfatuiti, nu veti ajunge la nimic, daca va cintati incantatiile, nu vor avea nici un effect, pentru ca Dzeu este cu mine ca un Dzeu atotputernic si infricosator. De aceea voi va impiedicati si cadeti.
    Anonim said...
    Daca tabariti impotriva mea , inima mea nu se teme, pentru ca eu va distrug in Numele Lui Dzeu. Dzeu este puterea vietii mele , de cine sa-mi fie frica?. Daca ma inconjori ca albinele, eu o sa va potolesc , ca un foc de maracini. Daca iti modernizezi armele rautatii, ele nu prospera. Daca te ridici la judecata impotriva mea cu toate motivele legale, eu te condemn pentru ca asta este mostenirea mea ca serv a lui Dzeu. Eu nu voi muri, eu voi trai!!! Orice putere ce m-a condus spre captivitate, va fi ea insasi captive. Aceia care m-au facut sa sufar si m-ai oprimat sa fie dati de rusine. Dzeu lupta cu cei ce lupta cu mine. Dzeu ii va hrani pe opresori cu propria lor carne si ei vor bea sangele lor cum beau vinul dulce, pentru ca Dzeu va adduce asupra lor ziua judecatii si a distrugerii si El ii va distruge cu o dubla distrugere.” • Este scris ca Dzeu v alumina lampa mea si imi va lumina intunericul. Dar fiecare agent satanic si puterile ce ma opreseaza vor bajbai ziua asa cum bajbaie in intunericul noptii. • Este scris ca eu sunt puternica in Dzeu si in Puterea Lui Atotputernica, de aceea cer acum cind intru in lupta rugaciunii, ca Dzeu sa fie puterea mea, putere ce ma face sa alerg mai repede ca ei , sa sar peste orice obstacol, sa urmaresc si sa depasesc inamicii mei, sa imi recuperez proprietatile furate, sa ii bat pina ii fac praf, sa le resist si sa inving orice opozitii si tulburari spiritual. • Eu tin in mana mea scutul credintei pentru ca este scris ca cine e nascut din nou in Dzeu invinge lumea. Si credinta este victoria ce a invins lumea si rautatiile ei. In credinta, inamicii mei sunt toti sub talpile mele (la discretia mea) si incapabili de scapare. • Inima mea crede cu neclintire Cuvantul Lui Dzeu. Marturisesc cu gura mea , prin cuvintele rostite, asa ca sunt iertata D-ne Dzeule si toti inamicii mei condamnati. Sigilez acum aceasta confesiune a mea cu Sangele Lui Isus Christos. Amin Lupta rugaciunii ( combinatia cu postul aduce rezultate rapide) 1. Tata Ceresc , fa ca tunetul Tau sa localizeze si sa distruga tronul de vrajitori si vrajitorie casnica din casa si familia mea, in Numele Lui Isus Christos 2. Tata Ceresc , fa ca fiecare scaun de vrajitori si vrajitorie casnica din jurul meu, din casa si familia mea sa fie ars de focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos 3. Tata Ceresc , fa ca fiecare altar vrajitoresc facut impotriva mea, a casei si familiei mele, sa fie ars de focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos 4. Tata Ceresc , fa ca tunetul Tau sa spulbere fara posibilitate de refacere, fiecare fundatie de vrajitorie facute impotriva mea, a casei si familiei mele,, in Numele Lui Isus Christos 5. Tata Ceresc , fa ca fiecare cetate sau refugiu al vrajitorilor ce lucreaza impotriva mea, a casei si familiei mele sa fie distruse, in Numele Lui Isus Christos. 6. Tata Ceresc , fa ca orice loc ascuns si tinut secret al vrajitoriilor din jurul meu, din casa si familia mea, sa fie expuse focului, in Numele Lui Isus Christos. 7. Tata Ceresc , fa ca orice retea locala sau internationala de vrajitorie a vrajitoriilor casnice facute impotriva mea, a casei si familiei mele, sa fie spulberate in bucati, in Numele Lui Isus Christos 8. Tata Ceresc , fa ca orice system de comunicatie a vrajitorilor si vrajitoriilor casnice facute impotriva mea, a casei si familiei mele, sa fie desolate si frustrate, in Numele Lui Isus Christos 9. Tata Ceresc , fa ca orice transport al vrajitoriilor si vrajitoriilor facute impotriva mea, a casei si familiei mele,, sa fie consumatede focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos 10. Tata Ceresc , fa ca orice agent ce slujeste la altarul de vrajitorie impotriva mea, a casei si familiei mele, sa cada si sa moara, in Numele Lui Isus Christos. 11. Tata Ceresc , fa ca tunetul si focul Tau sa localizeze cetatile si tezaur-ele vrajitorilor si vrajilor casnice facute impotriva mea, a casei si familiei mele, care adapostesc binecuvantarile mele si sa le scoata afara, in Numele Lui Isus Christos
    Anonim said...
    12. Tata Ceresc , fa ca orice blestem si vrajitorii care lucreaza impotriva mea, a casei si familiei mele sa fie revocate de Sangele Lui Isus Christos, in Numele Lui Isus Christos 13. Tata Ceresc ,fa ca orice decizie, juramant si legamant al vrajitorilor casnici ce ma afecteaza pe mine, casa si familia mea sa fie anulate, in Numele Lui Isus Christos 14. Distrug acum cu focul Lui Dzeu orice arma a vrajitoriei facuta impotriva mea, a casei si familiei mele, in Numele Lui Isus Christos. 15. Orice component a corpului meu plasata pe orice altar vrajitoresc sa fie ars de Focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos 16. Inversez orice vrajitorie inmormantata facuta impotriva mea, a casei si familiei mele, in Numele Lui Isus Christos 17. Orice capcana facuta pentru mine de vrajitori, sa incepeti sa prindeti pe proprietarii vostrii, in Numele Lui Isus Christos 18. Orice lacat vrajitoresc creat impotriva oricarui domeniu din viata mea sa arzi pina la cenusa, in Numele Lui Isus Christos 19. Tata Ceresc , fa ca cunostinta vrajitorilor casnici care sunt impotriva mea si a casei si familiei mele sa fie convertita in prostie, in Numele Lui Isus Christos 20. Tata Ceresc , fa ca rautatile inamicilor mei care lucreaza impotriva mea, a casei si familiei mele sa ii rastoarne pe ei, in Numele Lui Isus Christos. 21. Eliberez sufletul meu de orice lucrare vrajitoreasca, in Numele Lui Isus Christos 22. Tata Ceresc , fa ca orice pasare vrajitoreasca care zboara pentru mine sa cada jos si sa fie arsa pina la cenusa, in Numele Lui Isus Christos 23. Tata Ceresc , fa ca fiecare binecuvantare a mea ce a fost tranzactionata de vrajitorii casnici, sa-mi fie returnate, in Numele Lui Isus Christos 24. Tata Ceresc , fa ca fiecare binecuvantare si marturie a mea care a fost inghitita de vrajitori sau rudele lor, sa fie convertite intr-o invelitoare fierbinte a focului Lui Dzeu si sa fie vomitate, in Numele Lui Isus Christos 25. Ma eliberez de orice legatura, de orice relatie cu orice legamant vrajitoresc, in Numele Lui Isus Christos 26. Orice legamant vrajitoresc unde binecuvantarile mele sunt ascunse, sa fie arse de focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos. 27. (pune-ti mana pe cap si spune) Orice spirit, orice plantare, orice poluare, orice deposit si orice material din corpul meu sa fie topite de focul Lui Dzeu si scoase afara, de Sangele Lui Isus Christos. 28. Orice rau facut mie, casei si familiei mele, prin atacuri vrajitoresti, sa fie intoarse la expeditor,in Numele Lui Isus Christos. 29. Orice distrugere facuta destinului meu, destinelor membrilor familiei mele (numeste-i),prin operatiuni vrajitoresti sa fie intoarse acum la expeditor, in Numele Lui Isus Christos. 30. Orica mana de vrajitorie care planteaza semintele raului in viata mea, a casei si familiei mele prin cosmaruri (atacuri prin vise nocturne) vestejiti-va si sa ardeti pina la cenusa , in Numele Lui Isus Christos. 31. Orice obstacol si piedici vrajitoresti puse in calea miracolelor dorite si a succeselor mele si ale casei si familiei mele sa fie inlaturate de vantul de Est a Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos. 32. Fiecare incantatie, vrajuri si proiectarile facute impotriva mea si a casei si familiei mele, va leg si va intorc acum impotriva expeditorilor vostrii, in Numele Lui Isus Christos 33. Dezolez si frustrez orice comploturi, aparate, systeme si proiecte de vrajitorie desemnate sa afecteze oricare domeniu al vietii mele si a membrilor familiei mele, in Numele Lui Isus Christos. 34. Orice vrajitoari care se proiecteaza in sangele orcarui animal ca sa imi faca rau sau sa imi aduca prejudicii mie sau orcarui membru al familiei mele, sa fie prins in capcana trupului acelui animal pentru vesnicie, in Numele Lui Isus Christos. 35. Orice strop de sange al meu sau al orcarui membru al familiei mele, supt de oricare vrajitor/vrajitoare, sa fie vomitat acum, in Numele Lui Isus Christos.
    Anonim said...
    36. Oricare parte a trupului meu sau al orcarui membru al familiei mele, impartite printre vrajitorii casnici sau vrajitorii de localitate, va recuperez acum, in Numele Lui Isus Christos. 37. Orice organ al trupului meu sau al orcarui membru al familiei mele, ce a fost schimbat pentru un altul defect, prin operatiuni vrajitoresti, sa fie reinlocuit acum, in Numele Lui Isus Christos. 38. Imi recuperez toate virtutiile si binecuvantarile mele si ale orcarui membru al familiei mele, impartite printre vrajitorii casnici sau vrajitorii de localitate, in Numele Lui Isus Christos. 39. Inversez efectele rele ale oricarei invocari sau citari ale spiritului meu sau a spiritului oricarui membru al familiei mele, in Numele Lui Isus Christos. 40. Imi eliberez mainile si picioarele mele si ale orcicarui membru al familiei mele, de orice legaturi sau lucrari vrajitoresti, in Numele Lui Isus Christos. 41. Tata Ceresc, fa ca Sangele Lui Isus Christos sa spele orice marcaj de indentificare vrajitoreasca pus pe mine, pe oricare membru al familiei mele si pe proprietatile noastre, in Numele Lui Isus Christos. 42. Interzic orice consolidare, re-uniune, re-adunare a vrajitorilor casnici sau ale vrajitorilor de localitati care sunt impotriva vietii mele sau al vietii oricarui membru al familiei mele , in Numele Lui Isus Christos. 43. Tata Ceresc, fa ca intregul system al vrajitorilor casnici sa fie deranjat complet pina in momentul cind vor confesa rautatile lor, in Numele Lui Isus Christos. In ceea ce priveste vrajitorii casnici si vrajitorii de localitate care sunt impotriva mea , a casei sau familiei mele: 1. Tata Ceresc, fa-I ca sa bajbaie in lumina zilei ca in intunericul greu al noptii, in Numele Lui Isus Christos. 2. Tata Ceresc, fa ca orice a lucrat vreodata pentru ei, sa inceapa sa lucreze impotriva lor, in Numele Lui Isus Christos. 3. Tata Ceresc, fa ca sa nu isi gaseasca nici macar un petec de haina sa le acopere rusinea, in Numele Lui Isus Christos. 4. Tata Ceresc, fa ca toti dintre ei care sunt cu incapatanare nepocaiti de faptele lor sa fie loviti de soare ziua si loviti de luna noaptea, in Numele Lui Isus Christos. 5. Tata Ceresc, fa ca fiecare pas ce ei il fac sa ii conduca spre marea distrugere, in Numele Lui Isus Christos. 6. Cat despre mine si familia mea, Tata Ceresc, fa ca sa fim ziditi in palmele Tale (ale Lui Dzeu), in Numele Lui Isus Christos. 7. Tata Ceresc, fa ca bunatatea si indurarea Ta sa ma copleseasca, in Numele Lui Isus Christos. 8. Fortez ca puterile de vrajitorie sa-si manince propria carne si sa-si bea propriul sange, in Numele Lui Isus Christos. 9. Fiecare fundament de vrajitorii casnice, din jurul meu, din casa mea, din familia mea, sa fie zdrobide de Stanca Anilor, de Dzeu, in Numele Lui Isus Christos. 10. Fiecare scaun de vrajitorie , primeste focul tumultos a Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos. 11. Fiecare habitat al vrajitoriilor, sa fie imprastiat spre pustiire, in Numele Lui Isus Christos. 12. Fiecare tron de vrajitoriesa fie demontat de focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos. 13. Fiecare cetate de vrajitorie din viata mea, sau a orcarui membru al familiei mele , sa fie atacat de divinul acid, in Numele Lui Isus Christos. 14. Tata Ceresc fa ca retelele de vrajitorie si de vrajitori sa fie spulberate definitiv, in Numele Lui Isus Christos. 15. Tata Ceresc fa ca sistemul de comunicatie al vrajitorilor sa fie distrus prin foc, in Numele Lui Isus Christos. 16. Fiecare vrajitorie si vrajitor incapatinat in nepocainta de pacate, sa fie expusi si compromisi, in Numele Lui Isus Christos.
    Anonim said...
    17. Tata Ceresc fa ca locurile lor de ascundere sa fie dizolvat de focul Lui Dzeu, in Numele Lui Isus Christos. 18. Tata Ceresc fa ca reteaua de transport a vrajitoriilor si a vrajitorilor sa fie spulberata definitiv, in Numele Lui Isus Christos. 19. Imi retrag binecuvantarile mele si ale membrilor familiei mele din orice cetate a vrajiilor si a vrajitorilor si din orice trezorerie a lor, in Numele Lui Isus Christos. 20. Tata Ceresc fa ca orice blestem vrajitoresc facut impotriva mea sau a familiei mele,sa se intoarca inapoi la expeditor, in Numele Lui Isus Christos. 21. Orice legamant de vrajitorie, sa fie topit de Sangele Lui Isus Christos, in Numele Lui Isus Christos. 22. Orice arma de vrajitorie folosita impotriva mea si a familiei mele , intoarceti-va impotriva utilizatorilor vostri, in Numele Lui Isus Christos. 23. Inversez orice vrajitorie inmormantata facuta impotriva mea sau a familiei mele,in Numele Lui Isus Christos. 24. Retrag fiecare organ al trupului meu din orice altar de vrajitorie, in Numele Lui Isus Christos.( Retrag fiecare organ al trupurilor membrilor familiei mele din orice altar de vrajitorie, in Numele Lui Isus Christos.) 25. Oricare cursa de vrajitorie, sa iti prinzi proprietarul tau, in Numele Lui Isus Christos. 26. Orice lacat de vrajitorie facut impotriva mea sau a familiei mele, sa fi ars pina la cenusa,in Numele Lui Isus Christos. 27. Eliberez sufletul meu si sufletele membrilor familiei mele de orice lucrare vrajitoreasca,in Numele Lui Isus Christos. 28. Orice distrugere facuta destinului meu sau destinelor membrilor familiei mele, prin vrajitorie, sa fie inversat, in Numele Lui Isus Christos. 29. Orice rostire si proiectie a vrajilor impotriva mea sau a familiei mele sa fie rasturnate, in Numele Lui Isus Christos. 30. Orice picatura de sange al meu sau al orcarui membru al familiei mele, inghitita de orice vrajitor/ vrajitoare sau rudele lor, sa fie vomitate acum, in Numele Lui Isus Christos. 31. Inversez efectele oricarei rostiri sau citatii a spiritului meu sau familiei mele, facute de vrajitori sau utilizate in vrajitorii, in Numele Lui Isus Christos. 32. Oricare marcaj vrajitoresc de identificare pus pe trupul meu sau al orcarui membru al familiei mele, pe proprietatile noastre, sa fiti spalate de Sangele Sfant a Lui Isus Christos, in Numele Lui Isus Christos. 33. Frustrez acum orice schimb vrajitoresc al virtutiilor mele sau ale orcarui membru al familiei mele, facut de vrajitorii casnici, in Numele Lui Isus Christos.
    Anonim said...
    34. Orice, plantat in viata mea pein vraji, iesiti acum afara, in Numele Lui Isus Christos. 35. Tata Ceresc, fa ca orice pas facut de vrajitorii casnici sau vrajitoriile lor facute impotriva mea sau a membrilor familiei mele, sa ii conduca pe ei spre marea si finala distrugere, in Numele Lui Isus Christos. 36. Declar imprejurimile mele si casa mea, zona interzisa zborului pasarilor vrajitoresti, in Numele Lui Isus Christos. 37. Tai si intrerup definitive radacinile vrajitoriilor in apa sau in pamant, in Numele Lui Isus Christos. 38. Tot ce a fost depozitat in viata mea de vrajitoriile marine sau pamantesti, sa iesiti afara acum, in Numele Lui Isus Christos. 39. Orice a fost depozitat in viata mea de vrajitoriile casnice, sa iesiti afara acum, in Numele Lui Isus Christos. 40. Toate vrajurile facute de vrajitoarea casnica din viata mea, la intersectie de drumuri, ingropate cu o ruda moarta, sau de oricare tip, facute impotriva mea, sa fie anulate si fara valoare impotriva mea, sau a membrilor familiei mele, si efectul lor sa se intoarca asupra acelei vrajitoare, in Numele Lui Isus Christos. 41. Recuperez virtutiile si binecuvantarile mele si ale familiei mele de pe altarele vrajitorilor si vrajitoriilor, in Numele Lui Isus Christos 42. Acum, retrag si recuperez virtutiile si binecuvantarile mele, schimbate de vrajitoare cu ale altuia. Eu intru acum in posesia virtutiilor si binecuvantarilor mele date de Dzeu, in Numele Lui Isus Christos 43. Acum, retrag si recuperez virtutiile si binecuvantarile membrilor familiei mele schimbate de vrajitoare cu ale altuia. Ei intra acum in posesia virtutiilor si binecuvantarilor lor date de Dzeu, in Numele Lui Isus Christos 44. Toate vrajurile si lucrarile satanice facute de vrajitoarea casnica din viata mea, pe nume………, sa se intoarca asupra ei de sapte ori mai mult. Sa plateasca ea pentru faptele ei, sa aiba durere si neliniste pina in momentul cind isi va marturisi pacatele si isi va cere iertare. 45. Multumesc Tata Ceresc in Numele Lui Isus Christos pentru ascultarea rugaciunilor mele. Amin
    Anonim said...
    Rugaciune care dezleaga in 9 zile tot ce a fost legat.
    Pentru aceasta trebuie sa fii pregatit, adica spovedit de pacate. In timpul celor 9 zile, daca esti femeie nu trebuie sa ai ciclu. Daca iti vine, trebuie sa reiei cind nu ai.
    Se posteste 9 zile, tinindu-se post negru luni, miercuri si vineri, pina la ora 24. In fiecare zi se fac urmatoarele rugaciuni:
    Ziua se fac 40 de metanii, plus rugaciunile tale zilnice sau Tatal Nostru spus cit mai des. Seara, dupa ora 22, mai bine spre ora 24, faci rugaciune. Se face Acatistul Mintuitorului si se aprind 9 lumanari, asezate in forma de cruce. Daca nu ai Acatistier spui Tatal nostru astfel: 3 metanii plus Tatal nostru plus Rugaciunea de cerere si repeti aceasta pina faci 40 de metanii.
    Atentie:
    -Cine nu poate duce postul pina la ora 24, il poate opri la ora 18 sau la ora 21 si poate minca DOAR O MASA DE POST. Daca ai mincat de 2 ori, ti-a furat diavolul postul.
    -In cursul zilei sau cu 2 ore inainte de masa, iei o bucatica de Anafura plus un paharel mic de aghiazma facuta cu molitfele sfintului Vasile. -Lumanarile pe care le aprinzi se lipesc pe o tava sau o placa de faianta sau caramida. Ele TREBUIE SA ARDA COMPLET. Aceasta este important.
    Anonim said...
    Rugaciune de cerere:
    Dezleaga Doamne toate vrajile, farmecele si blestemele cu care m-au legat vrajmasii mei stiuti si nestiuti, dezleaga-le si intru nimica sa se prefaca. Cearta duhurile necurate, pe pustiu sa se duca, unde om nu locuieste, si apoi la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine robul tau (numele) apara-ma.

    Vei vedea cum incep sa se nelinisteasca anumite persoane dintre cunostinte, chiar si rude. Cei care devin nelinistiti vor neaparat sa vina la tine. Uneori iti cer socotela:pentru ce li se intimpla lor necazuri? Vrajitorii in timpul rugaicunilor isi primesc fiecare ce a trimis. Vezi pe cei nelinstiti-acestia sint vrajitorii. Nu le spui nimic, dar ii pomenesti in rugaciune.
    Zici:
    Dezleaga Doamne, toate vrajile cu care m-a legat vrajmasul meu(numele), dezleaga-le. Dezleaga si intru nimic sa se prefaca, alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (numele) iarta-ma.
    In timpul rugaciunii, cere:
    Dezleaga Doamne, darul de bani, de casa, de imbracaminte, de incaltaminte, darul de Cununie, priceperi ca:priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere si spor, etc (tot ce crezi ca ti-a fost legat). AMIN!

    "Sfintilor Arhangheli Mihail si Gabriel, duceti nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea pacatelor mele, ale parintilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiti din neamurile noastre, ale mosilor si stramosilor pana la al noualea neam si-mi daruiti mie implinirea dorintei mele (spui dorinta)".

    DIN CARTEA PARACLISUL SI CITEVA DINTRE INVATATURILE PREACUVIOSULUI PARINTELUI NOSTRU ILARION ARGATU
    Xside34 said...
    Ai perfecta dreptate
    Xside34 said...
    Ai perfecta dreptate
    Anonim said...
    daca toti cautati pe cineva care intradevar face scrieti pe fb florin reiki healer o sa va comvingeti singuri
    vera said...
    SUGESTIUL MEI ESTE BACK WITH THE GREAT HELP OF DR PRINCE IDIALU LOVE SPELL Sunt atât de încântat că ruptura mea a fost restaurată, fostul meu soț sa întors după ce mi-a lăsat pe mine și pe cei doi pentru o altă femeie. am fost atât de fericit că l-am întâlnit pe DR PRINCE IDIALU și cum îi ajută pe mulți să aducă acolo Lover înapoi, așa că îl contactez și pe mine. el mi-a spus ce este nevoie pentru vraja si eu fac asa cum spunea el, dupa 2 zile de vraja, ex-mea, ma cheama sa cer iertare ca vrea sa se intoarca acasa. A fost ca un vis, asa a fost DR PRINCE IDIALU ajută-mă să-mi aduc soțul înapoi .. încă o dată vreau să spun o mulțumire foarte mare pentru tine DR PRINCE IDIALU pentru că nu m-am gândit niciodată că ex-soțul meu se va întoarce la mine atât de repede cu vraja ta. Esti cel mai bun si cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de Ex Lover înapoi sau soțul dvs. sa mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum acest vrăjitor puternic. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: (princeidialu@outlook.com Puteți de asemenea să sunați / WhatsApp: +1 (845) 731-5643)
    RUTH BALLE said...
    Bună, aceasta este o mărturie reală a unui medic vrăjitor care ma ajutat să-mi aduc înapoi logodnicul meu, care a lăsat pe mine și pe copii timp de 10 luni. Am pierdut toată speranța că logodnicul meu se va întoarce acasă din nou. dacă treceți printr-un timp greu în căsnicia sau relația voastră sau doriți să vă întoarceți Ex. contactați-l pe drjohnsoco@gmail.com sau ceapa +2348147766277
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    Moise said...
    Emri im është moise. Unë jam një burrë i martuar që kam pasur një keqkuptim me gruan time sepse nuk arritëm të lindnim asnjë fëmijë. Unë u verbova dhe fillova të abuzoja me gruan time, duke i thënë se ajo ishte shkaku i gjithë problemit tonë. Por kurrë nuk e dija se dikush tjetër ishte shkaku i problemit tim familjar. Një ditë po mendoja për gjërat dhe gati sa nuk i telefonova gruas sime për ta pyetur se nga vinin problemet tona. Ajo kurrë nuk dinte çfarë të thoshte, si një burrë që nuk mund të duroj më, kështu që ia shpjegova një miku që më prezantoi me një njeri shpirtëror të quajtur Dr. Fady i cili do të më jepte një zgjidhje që nuk mund ta besoja. do të funksionojë për mirë në familjen time. Kontaktova me njeriun shpirtëror, i shpjegova situatën dhe ai më tha gjërat që duheshin për sakrificë. Pas një muaji punë, gruaja ime mbeti shtatzënë dhe unë isha shumë e lumtur për këtë, sepse kjo ishte gjithçka që prisja falë Dr. Fady për gjënë e madhe që bëri për familjen time. Mos u shqetësoni për problemet tuaja të jetës, kontaktoni Dr. Fady në Whatsapp: +2349039422406 ose me email: drfady720@gmail.com

    Ju gjithashtu mund ta kontaktoni atë për magjitë e mëposhtme

    magjia e dashurisë
    magji e lotarisë
    magjia e hakmarrjes
    magji e mbrojtjes
    Drejtshkrim për kancerin
    Drejtshkrim për të rikthyer ish-burrin/të dashurin/të dashurën tuaj
    Drejtshkrim për abort
    Unazat magjike për fuqitë për të urdhëruar gjërat të ndodhin
    dhe çdo gjë tjetër që ju shqetëson në jetë
    Anonim said...
    E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam stă o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire