Cautarea unei potiuni de iubire perfecte, care sa aiba intotdeauna efect, este foarte veche. In secolul al II-lea, filosoful Apuleius a fost acuzat(si achitat) ca a folosit o potiune de iubire pentru a-si atrage nevasta cea bogata. Potiunile de iubire au reprezentat produsul comercial principal al magicienilor si sarlatanilor de-a lungul mileniilor.Unele fierturi erau simple afrodisiace, retete pe baza de ierburi cu efecte fizice variate. Unele erau dezgustatoare sau chiar periculoase, alcatuite din uleiuri, parti de animale, condimente puternice si chiar narcotice sau toxine. Versiunile moderne ale acestor formule antice, adeseori la fel de dubioase in eficacitatea lor, ca si replicile lor vechi, pot fi comandate prin posta electronica sau chiar de la farmacia din cartier, desi, in loc de pretentii magice, fac promisiuni stiintifice temeinice.

12 Comments:

 1. Anonim said...
  Nu ma intereseaza ce e potiunea iubirii sau ceo fi eu vreau ingredientele potiunii.
  Anonim said...
  si eu vreau ingresientele...
  Anonim said...
  Buna ziua.Am nevoie sa stiu cum se practica blestemul imperius sau un ritual prin care poti sa ii spui unei persoane ce sa faca iar el sa execute tot ce ii se spune.va multumesc!ajutati-ma va rog!
  Anonim said...
  "Buna ziua.Am nevoie sa stiu cum se practica blestemul imperius sau un ritual prin care poti sa ii spui unei persoane ce sa faca iar el sa execute tot ce ii se spune.va multumesc!ajutati-ma va rog!

  sâmbătă, 29 august, 2009"

  Nu stiu cine esti, dar asculta un sfat, nu mai cauta asa ceva, nu te juca cu liberul arbitru al unei persoane ca ai sa platesti scump, cu ceea ce iti e mai drag, chiar poti inebuni.
  Anonim said...
  Buna ziua.Am nevoie sa stiu cum se practik portiunea iubiri si vreau igredientele portiuni si as dori sa fie niste igredietente simple care se gasesc nu unele care nu mai sunt in lumea noastra si as dori ca sa dea si unh rezultat pozitiv nu vreau k sa dea gres .va multumesc. ajutati-ma va rog din tot sufletul
  Anonim said...
  vrajile si potiunile nu trebuie sa ti le spuna cineva sau sa le citesti de undeva.Ele vin din interoir asa fac eu.Am inceput sa am viziuni parca cineva imi spune tot timpul ce sa fac.Acest fenomen nu este intalnit la copii dar eu am 12 ani si am inceput sa fac ritualuri.Lasati-va purtati de magie si veiti reusi sa faceti tot ce va doriti!
  Anonim said...
  Si eu am 13 ani si chiar cred in paranormal.La inceput doar mi s eindeplineau simple dorinte stupide , apoi parca vedeam ce urma sa se intample :|.. E fosre ciudat dar am si incercat cateva vraji si am reusit.Ca in orice , trebuie sa muncesti si poti cauta chiar tu vraji inventate de tine , ritualuri si etc... Cat despre portiuni , poti folosi ce ingrediente crezi , dar ai grija sa nu fie toxice sau sa ai alergii la ele.Si ma poate ajuta cineva si pe mine cu articole mai multe despre magie? daca da , va rog , scrieti-mi la dellu_vrajitoarea@yahoo.com . o sa va si raspund bineinteles :).
  P.S:Am facuit special id`ul asta.
  nycolle93_kitty said...
  Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  Anonim said...
  si eu vreau ingredientele
  Anonim said...
  Si eu as vrea potiunile
  P.S. un alt blog interesant despre paranormal poate fi www.magieoculta.wordpress.com
  Anonim said...
  Buna ziua .. imi cer ertare dar am si eu o intrebare cum pot sa fac ca un baieat sa ma placa ? ma puteti ajuta va rog?
  Anonim said...
  Ba nu credeti in magie.E o practica pagana.Daca te rogi lui Dumnezeu reusesti orice vrei.(numai sa nu fie ceva egoist sau in scop rau)Anonim spunea...

  vrajile si potiunile nu trebuie sa ti le spuna cineva sau sa le citesti de undeva.Ele vin din interoir asa fac eu.Am inceput sa am viziuni parca cineva imi spune tot timpul ce sa fac.Acest fenomen nu este intalnit la copii dar eu am 12 ani si am inceput sa fac ritualuri.Lasati-va purtati de magie si veiti reusi sa faceti tot ce va doriti! Esti putin complet tralala....te-ai uitat prea mult la harry potter :))

Post a CommentPostare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire