Partea II

Trebuie sa crezi in elementele naturii pt. ca acestea sa aiba efect?

A crede in ceva pentru ca sa functioneze reprezinta uzanta Magiei mentale. Exista anumite forme ale Magiei mentale care necesita sprijin din natura. Oricum, lucrarile de Magie naturala pura nu necesita credinta in magie mai mult decat necesita o prescriptie pentru antibiotice pentru ca acestea sa trateze in mod eficient o infectie.
Energia din corespondentele naturii provine din energia din afara ta. Ai putea sa reglezi balanta adecvata pentru ca lucrarile tale prin organizarea lucrurilor, dar energia ta personala nu este responsabila pentru schimbarea curentului de enrgie.
Obiectul sau substanta pe care ai luat-o din natura este direct responsabila pentru schimbarea curentilor de energie. Nu conteaza ceea ce crezi tu. Aceeasi cantitate de energie va fi eliberata din ierburi, ulei, lumanari, sau orice altceva folosesti. Singurul beneficiu adaugat prin „credinta” este ca lucrarea ta are un surplus peste contributiile Magiei mentale(de fapt, increderea ta ca lucrarea de vraja/ritual va functiona este in sine o lucrare a Magiei mentale).
Increderea ta va face lucrarea mult mai usoara, prin puterea din interior poti completa puterea din afara ta. Ce combinatie mai buna poate exista?

Este necesar sa recompensezi natura cand folosesti elementele ei?

Am vazut vraji care insista sa ceri permisiunea inainte de a recolta si ca trebuie sa dai inapoi inainte ca magia sa poata functiona. Cui sa ceri permisiunea? Si, daca o ceri, cine iti va raspunde? Este probabil un raspuns prea cinic, dar am auzit oameni care sustin cu tarie ca aceasta este singura modalitate de a recolta ierburi, plante, copaci, etc. , din natura. Trebuie sa-i ceri Ei mai intai permisiunea. Vrem sa spunem ca mai intai nu consideram aceasta, in ansamblu, o practica deficienta. Nutreste respect pentru mediul inconjurator care lipseste extrem de mult generatiei de astazi. Oricum, cere permisiunea naturii/zeitei/zeitatii/universului, etc., pentru a pastra balanta, pentru ca universul sa continue sa lucreze la fel de mult pentru mentinerea acesteia. Acest echilibru poate implica o „recompensa”, asa cum este in plantarea unui copac, care creste puternic sau isi imprastie semintele dupa recoltarea unei ierbi din salbaticie. Stim ca un grup de vrajitoare wicca intotdeauna ia cu ele un flacon de apa sfintita cand merg in salbaticie la cules. Dupa ce aduna ceea ce au nevoie, toarna apa peste plantele care raman, ca sa poata creste mai puternice. Toate aceste practici depind de tine. Nu trebuie sa dai nimic inapoi, dar aminteste-ti ca natura stabileste un pret foarte ridicat cand trupul sau este dezechilibrat. Priveste doar pretul pe care-l platim pentru fiecare noua taiere sau ardere si mai grava a padurilor tropicale. Medicamentele si tratamentele pe care le-am fi putut gasi acolo vor disparea in curand si,, odata ce acest lucru se va intampla, natura nu ni le va da niciodata inapoi. Asa ca nu iti fa griji pentru datul inapoi, daca ti se pare in regula. Doar ai grija ca prezenta ta sa nu intrerupa echilibrul. Daca observi o arie salbatica care incepe sa se piarda, fiind secerata de tine sau de altii, alege alta. In acest fel te poti asigura ca tu si cei care vin dupa tine vor avea acces la acele resurse pentru multi ani de acum inainte.
Poti folosi o singura corespondenta dintr-o categorie (de ex. o iarba cilindrica) sau mai multe corespondente de mai multe categorii . Este adevarat ca , cu cat incorporezi mai multe in lucrarile tale, cu atat sansele de reusita vor fi mai multe, totusi nu te da peste cap sa le incerci pe toate. Intre 3 si 5 corespondente fizice ale naturii (fara a include corespondentele de timp), ar trebui sa fie mai mult decat suficiente pentru a indrepta curentul in favoarea ta, indiferent de cat de grava sau dificila este sarcina. Chiar si una este de ajuns adeseori, cele aditionale fiind adaugate prin securitate, mai degraba decat din necesitate.

Ierburile, plantele si copacii cresc din pamant si il imprima cu semnatura energiei lor corespunzatoare, prin ADN-ul lor. Orice lucru crescut (si cu toata speranta sanatos –evita plantele bolnave sau pe moarte, caci energia lor va fi mult mai redusa si cateodata chiar se va opune energiei plantelor sanatoase) va avea influente puternice asupra mediului tau. Mai mult , produsele derivate din esentele extrase din ierburi si plante sanatoase sunt de asemenea foarte utile in magie. De ex. , desi uleiurile si esentele par sa fi fost alterate in mod dramatic de la formele originale ale ierburilor, procesele intrebuintate nu afecteaza serios tiparele de energie si nu sunt necesari decat foarte putini chiar deloc aditivi chimici, retinand astfel aproape toata potenta originala. Cristalele, de asemenea, reprezinta o foarte puternica sursa de energie , caci si ele sunt crescute in natura, desi nu in acelasi mod ca plantele sau alte organisme vii. Cristalele sunt considerate de catre unii ca emana energii mult mai puternice decat orice alte corespondente ale naturii, de unde si folosirea lor extinsa in ritualurile de vindecare si Alinierile de Chakre. Cand este vorba de stabilirea fundamentului pentru magie, nu poti intrece puterea cristalelor. Acestea sunt necostisitoare si usor de utilizat, simpla lor prezenta facand cea mai mare parte din lucrarea magica. Cand actionezi pe cont propriu , fara o vraja anterior scrisa la care sa te raportezi, incearca sa te rezumi la una sau doua corespondente, din nu mai mult de 5 categorii (de preferinta trei, in special la inceput, daca deabia te-ai apucat de magie – poate o iarba, un ulei si o piatra pretioasa).Mediul tau inconjurator nu se poate decat stabiliza si, dupa aceea poti adauga una sau doua din celelalte forme de magie (spirituala sau mentala), pentru a da un impuls in plus lucrarii, necesar pentru reusita acesteia. Prin practica, vei putea decide in scurt timp cu care corespondente ale naturii (si cate) lucrezi cel mai bine.

In categoria ierburilor, exista mai multe ierburi care semnifica din punct de vedere magic tamaduirea. In lista sunt enumerate : Limba naparcii, cuisoarele englezesti, amarantul, angelica, frunzele de dafin, balsamul de lamaie, balsamul de Gelahad, orzul, scortisoara, eucaliptul, fenelul, feriga, ruta caprei, iarba neagra si multe altele, care pot fi folosite in lucrarile magice pentru tamaduire.

Trandafirii, de exemplu, sunt amintiti in orice lista de corespondente de ierburi disponibila. Motivul este ca trandafirii sunt foarte eficienti in magie. Aceasta este o corespondenta pe care poti paria ca este compatibila cu lucrarile ritualice din aria ta. Asa ca tine ochii deschisi la diferitele surse de informatie si experimenteaza! Multe categorii de corespondente sunt disponibile din aceasta sursa, astfel ca poti invata despre ele si poti pastra o referinta de lucru pentru exemplele comune, cat si cele obscure. Oricum, exista si o lista a celor mai comune corespondente folosite in magia de astazi si de-a lungul timpului. Acestea nu sunt doar cele mai probabile de a functiona in magie, ci si cele mai usor de gasit (si de obicei cele mai necostisitoare).

Sursa: Christian & Miriam Dikol - ,,Carte de vraji"

10 Comments:

  1. Anonim said...
    Buna am niste antrebari am un cuart violet ce pot face cu el?
    Anonim said...
    ma numesc calin tot eu cati ani at trebuie eu am 12 tu?
    Calin said...
    sal
    Calin said...
    ce magii sunt astea? satanice?sper ca nu
    anita said...
    aici raspunde cineva? sau vorbim singuri ca sa ne aflam in treba?
    Liza Bond said...
    As dori sa stiu daca exista vreo cale ca doua persoane sa faca schimb de corpuri. Daca da, pentru o perioada limitata de timp?
    Anonim said...
    ce intrebari nu ne da nimeni nici un saspuns lasatima _dracu______
    Anonim said...
    o nevazatoare poate practica, respectiv deveni Wicca?
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    Anonim said...
    E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam stă o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire