Dupa ce am deprins aranjarea bobilor, ne ramane sa invatam citirea oracolului obtinut. Pentru aceasta trebuie sa respectam cateva reguli:
REGULA 1
Bobii nu raspund decat la o intrebare precisa si numai la una. Prin urmare, consultantul va trebui sa formuleze dinainte o singura intrebare. De pilda, "Se va face casatoria planuita?" va fi intrebarea aleasa aici ca exemplu.
Cand consultantul, din motive de discretie, nu precizeaza intrebarea, ghicitorul da raspunsurile referindu-se la "gandul", "inima", "afacere" consultantului si se concentreaza asupra acestora.
Rezultatul va fi acelasi.
REGULA 2 (privitoare la careurile 2,1,3)
Ghicitorul poate da un raspuns hotarator inca de la prima mulgere. Aranjamentul si totalul bobilor din primele trei careuri (2,1,3) prezic in felul urmator:

- un bob la mijloc (patratul 1) arata inima consultantului, interesul pentru problema care l-a adus la ghicitor. Se talmaceste dupa cum sunt bobii din dreapta sau din stanga (careul 3 sau 2).
- doi bobi la mijloc arata indoiala, vorbe, zabava. Daca in careurile 2 si 3 cad doi bobi, este prevestire rea; dorinta consultantului are multe obstacole in drum.
- un total e 5 bobi in careurile 2,1,3 arata ca dorinta consultantului are prea putin sorti de izbanda.
- cand cad cate 4 bobi in fiecare din careurile 2,1,3, formand un total de 12 bobi , atunci se spune ca "bobii s-au inchis": daca gandul consultantului nu se indeplineste imediat, el nu se va mai indeplini niciodata.
Totusi raspunsul definitiv este dat in bobii din careurile 7 si 9.
- cand totalul bobilor din careurile 2,1,3 este de 9 bobi, inseamna ca dorinta consultantului se va indeplini fara intarziere.
In cazul intrebarii noastre, casatoria proiectata are sorti de izbanda, desi cei doi bobi din dreapta arata vorbe si zabava.
- oricare alt numar de bobi, in afara de 5, 9 si 12 in primele trei patrate strica oracolul chiar de la prima mulgere si bobii trebuie meniti si impartiti din nou.
- trei incercari consecutive care nu dau 5, 9 sau 12 pe primele 3 careuri inseamna amanarea consultarii.

REGULA 3 (privitoare la careul 4)

Un alt indiciu hotarator in aceasta arta a ghicitului este constituit de bobii din careul 4 al oracolului. Acest patrat se refera la vointa celui care consulta. Semnificatia bobilor cazuti in acest careu este urmatoarea:
- un bob, cand oracolul este consultat pentru sanatate, inseamna boala, in problemele de dragoste, inseamna "inima ganditoare", ezitanta. In domeniul afacerilor (sau in asteptarea unei persoane sau a unui rezultat), un bob inseamna indeplinire grabnica.
- doi bobi: indoiala mare, nesiguranta, problema la care se gandeste consultantul nu are temei. Renuntarea este singura solutie.
- trei bob: reusita, bucurie mare, mai ales atunci cand tot trei bobi se gasesc si in careurile 5 si 6.
- patru bobi: vorbe, piedici. Intr-o consultare legata de strainatate, semn nefast: boala lunga, grea, chiar moarte.

REGULA 4 (privitoare la careurile 7 si 9)
- trei sau 4 bobi in careul 7 si un bob in careul 9 formeaza ceea ce se numeste "bob" sositor" si "troita in prag", care, dupa cum spun babele, prevestesc sosirea cuiva sau reusita sigura in dorinta consultantului.
- doi bobi in careul 7 arata indoiala, reusita nesigura si, in cazul consultarilor de sanatate, boala.
In exemplul nostru, conform regulii 3, careul 4 fiind ocupat de 4 bobi, casatoria proiectata are in drum piedici, dusmani, vorbe si indoiala. Prin urmare, ea nu prea are temei. Careul 7, fiind ocupat de 3 bobi, care prevestesc reusita, iar careul 9 avand 4 bobi (vorbe si piedici), pe baza regulii 4 deducem ca vor exista mari obstacole. Reusita nu poate fi atinsa decat printr-o vointa ferma.

9 Comments:

  1. Anonim said...
    Ar fi ceva de adaugat.Niciodata suma careurilor 2,1,3 nu va fi 12 (doar 5 sau 9 bobi pot iesi dintr-un nr initial de 41). Si ... linia 2 nu poate avea cate 3 bobi in careurile 5,4,6 ; boabele adunate de pe aceasta linie intotdeuna vor da un nr multiplu de 4.
    admin said...
    Mie mi-a dat de multe ori 12 in careurile 2, 1, 3. Asta inseamna ca bobii nu vor sa raspunda si trebuie descantati iar.
    Anonim said...
    ce se intampla daca in careurile 3,6,9 apare cate un singur bob si in alt caz daca apar pe diagonala 2,4,9 cate 3 bobi?puteti sa imi raspundeti?multumesc!
    Anonim said...
    Inca nu reusesc sa interpretez.Mi-au iesit 2 3 4; 2 4 3; 1 1 2. Ma poate ajuta cineva pls?
    Anonim said...
    Scuze ati mai auzit de datul in bobi cu 11 bobi
    CR said...
    Daca se folosesc 41 de bobi, suma de pe prima linie nu poate da 12 (pentru ca prin mulgere, gramezile care raman sunt mereu multiplii de 4, deci numere cu sot, care adunate ne dau tot un numar cu sot; dar 41 e numar fara sot, deci prima linie trebuie sa aibe suma un numar fara sot)
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    Amenda said...
    Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }
    Anonim said...
    E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam stă o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire