Stati asezat sau intindeti-va confortabil cu ochii inchisi. Relaxati-va corpul. Respirati profund si calmati-va mintea. In capul vostru vor continua sa apara imagini. Alege una dintre ele si retineti-o. Nu lasati alta imagine sa intervina in afara de cea pe care ati ales-o. Opriti toate gandurile care se invart in jurul aceste imagini. Retineti imaginea cat de mult puteti, apoi lasati-o sa plece si incheiati exercitiul. Cand reusiti sa retineti o singura imagine pentru mai mult de cateva minute, treceti la pasul urmator.

4 Comments:

  1. Anonim said...
    Si care este Urmatorul Pas?
    Catalin said...
    Cel mai greu este sa iti calmezi mintea
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    DR DAWN said...
    Am crezut că vrăjitoarea nu are putere și nu am crezut niciodată în Vrajă până nu m-am întâlnit cu (vrăjitorul vrăjitoarei) care a făcut o vrajă de dragoste care l-a făcut pe iubitul meu să se întoarcă la mine în 3 zile, după ce m-am trăit timp de 6 luni, acum sunt fericit femeie care trăiește fericită alături de familia mea, cu ajutorul lui (witchdawn) roagă-o să te ajute dacă ai nevoie,
    1) Vrajă pentru a-ți întoarce iubirea.
    2) Ai nevoie de vraja pentru a concepe.
    3) Ai nevoie de vraja pentru a opri avortul spontan.
    4) Ai nevoie de vraja pentru a uita total de cineva.
    5) Ai nevoie de putere spirituală.
    : dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire