Aceasta este cea mai de baza si totusi cea mai avansata tehnica necesara in magie si in Wicca. Arta de a ne folosi creierul "sa vada" ce nu este fizic prezent reprezinta un instrument magic, puternic utilizat in numeroase ritualuri Wicca. De exemplu, formarea cercului magic, se bazeaza in parte, pe abilitatea practicantului Wicca de a vizualiza energie personala curgand in afara pentru a forma o sfera de lumina stralucitoare in jurul zonei rituale. Atunci, aceasta vizualizare directioneaza energia care, in fapt, formeaza cercul; nu doar il creeaza.
Deoarece este folosita pentru schimbarea atitudinilor si vietilor noastre, astazi au fost scrise numeroase carti despre vizualizare. Fiecare carte promite sa dezvaluie secretele vizualizarii.
Din fericire, aproape toti posedam aceasta abilitate.Poate nu este inca foarte bine reglata, dar practica o perfectioneaza.
In acest moment, puteti vedea in minte chipul celui mai bun prieten al voastru sau actorul care va place mai putin? dar articolul vestimentar pe care il purtati des, exteriorul casei voastre, masina voastra sau baia?
Aceasta este vizualizarea. Vizualizarea este aciunea de a vedea cu mintea , nu cu ochii. Vizualizarea magica inseamna a vedea ce nu este prezent in mod fizic. Poate fi vorba de un cerc magic sau de un prieten care se reface sau de un talisman incarcat energetic.
Putem ridica energie din trupurile noastre, o putem vizualiza curgand prin palme si apoi din ea sa formam o mica sfera luminoasa pe care sa o modelam fizic, ca pe un bulgare de zapada si mental vazand-o dupa cum dorim.
In magie pot ridica energie si, in timp ce fac asta, sa tin in minte imaginea a ceva ce am nevoie - o masina noua, de exemplu. Vizualizez masina, ma vad semnand contractul de cumparare, ma vad mergand cu ea pe strada, umplandu-i rezervorul cu benzina si platind. Apoi directionez energia pentru a da putere vizualizarii, pentru a o face sa se manifeste.
Cu alte cuvinte, vizualizarea "programeaza" energia. Poate fi explicata ca o forma de magie mentala prin asociere. In loc sa cream o imagine fizica, cream proiectia lor in capul nostru.
Gandurile sunt in mod cert lucruri. Gandurile noastre afecteaza calitatea vietii pe care o traim. Daca ne plangem incontinuu ca suntem faliti, apoi realizam o vizualizare de 15 minute pentru a aduce bani in viata noastra, acele 15 minute de energie trebuie sa contracareze 23 de ore si 45 de minute de programare negativa zilnica si autoindusa. De aceea trebuie sa mentinem gandurile in ordine si in directia dorintelor si nevoilor noastre. Aici poate ajuta vizualizarea. Pentru a ascuti acest instrument, incercati exercitiile care urmeaza, larg cunoscute in practica Wicca.

0 Comments:

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire