Ai nevoie de o verigheta ( poate fi falsa) , un sirag sau colier. Poarta verigheta pe sirag, de fiecare data cand te intalnesti cu persoana si, curand dupa aceea, gandurile sale de casatorie se vor indrepta spre tine!

9 Comments:

  1. Anonim said...
    nu pot sa cred dar voi incerca sa capturezinima iubitului.Si daca nu am rezultate la ce pot apela ...g
    e nomine said...
    da... as face orice sa o aduc dar nu am cum sa ma intalnesc cu ea pt k nu ne-am vazut niciodata.... doar vorbim...si ea ma place mult dar e mai mare ca mine si are un prieten din egipt... dar as face orice sa se il uite si sa ramana doar a mea... oare exista ceva ce pot face? este vreo solutie in lumea asta?
    Anonim said...
    prostii....
    Anonim said...
    in cat timp daca port verigheta la gat i captez inima??
    alinV said...
    Ce tare e asta si dak stai sa te gandesti are si logica pentru ca toti cand vedem o verigheta ne gandim la casatorie sau relatii solide nu?. Si atunci dak vedem aceea verigheta la o anumita persoana cand ne gandim la o casatorie ne gandim si la persoana respectiva:D
    Anonim said...
    si daca cel pe care il iubesc este casatorit si are 2 copii??nu cred ca mai vrea sa se castaoreasca cu mine...
    Anonim said...
    Buna! Daca vreo persoana cunoaste, are experienta sau se pricepe la aceste ritualuri, va rog sa-mi trimiteti un mail pe adresa anamaria.1183@yahoo.com
    Iben said...
    nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327
    Lovrin said...
    Çdo problem ka një zgjidhje kur takoni personin e duhur! Mos kini frikë se ekziston një magjistar i shkëlqyer dhe zgjidhës shpirtëror i problemeve që është në gjendje t'i japë fund problemit tuaj. Dua te vleresoj Dr Fady qe me riktheu martesen time me magjine e saj, Pas 1 viti ndarje me burrin tim, me ndihmen e magjistares se mrekullueshme Dr Fady burri im erdhi ne shtepi dhe tani jemi te lumtur bashke per mire, edhe nje here faleminderit per Dr Fady gjithashtu shëroi të gjitha llojet e sëmundjeve si p.sh.

    1 DEKLARATË DASHURI
    2 WIN S EX KTHIMI
    3 FRUTA GOMS
    4 NJOFTIM PËR PROMOCION
    5 DEKLARATA E MBROJTJES.
    6 MAGJIA E BIZNESIT.
    7 DEKLARATË E MIRË PUNËS.
    8 HIV SIDA.
    9 NDALO MISKARRIMIN.
    10 MIROOD NJOFTIM SHPALLJE.
    11 SHKAK I TELEKINEZËS.
    DREJTSHKRIMI I LOTARIVE DHE ÇËSHTJA GJYQËSORE Kontakt Kontaktoni atë për ndihmën tuaj nëpërmjet: drfady720@gmail.com
    WHATSAPP:+2349039422406

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire