Ritualurile cu lumanari exista de secole intregi. Aprinzi lumanarile, inchizi ochii in timp ce repeti vraja sau dorinta ta si vizualizezi cum se adevereste.
Reprezinta o combinatie de nevoie si dorinta si abilitatea de a vizualiza rezultatul.
Vrajile si ritualurile in care se ard lumanari sunt foarte usor de indeplinit si de cele mai multe ori au succes, daca sunt efectuate corect si crezi cu adevarat in ele. Diferitele culori ale lumanarilor au fiecare propriul lor simbolism. Vrajile cu lumanari pot fi foarte usoare sau foarte complicate. Totul depinde de cat timp ai la dispozitie pentru a acorda unui ritual.Poate fi la fel de usor ca aprinderea unei lumanari verzi si incantand apoi :" Bani, bani, veniti la mine!". De asemenea poate dura foarte mult timp si poate fi foarte complicat pe o perioada de mai multe zile, cu repozitionarea lumanarilor in fiecare zi. Alegerea ete intotdeauna a ta.
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa obtii culoarea de lumanare corespunzatoare pentru dorinta ta particulara. Apoi trebuie sa ungi lumanarea cu ulei. Uleiul de masline este foarte bun.
Trebuie sa freci lumanarea cu ulei, dinspre mijloc catre capete. In timp ce faci acet lucru, trebuie sa te gandesti la scopul tau dorit.Apoi stai si mediteaza asupra dorintei tale, dupa ce ai aprins lumanarea, apoi citeste vraja sau incanteaza mantra specifica.
Nu ai nevoie de o vraja elaborata cu multe cuvinte mari sau cuvinte pe care nici macar nu stii sa le pronunti.Iti poti elabora singur vrajile sau ritualurile.Gandeste-te la dorinta ta, apoi concepe cateva versuri simple, care sa povesteasca despre dorinta ta. Nu trebuie sa rimeze neaparat. Este vorba doar despre puterea vointei, puterea gandirii pozitive si vizualizarea creativa. Daca poti face aceste lucruri, atunci vei trimite acele vibratii in univers si, intr-un final, ele se vor materializa.

7 Comments:

  1. Anonim said...
    Mai oameni buni...stati linistiti ca nu functioneaza chiar asa de usor chestiile astea. Nu inteleg ptr ce se fac blog-urile astea?
    Nu zic ca sunt prostii, ritualurile astea in esenta. Dar scrie aici doar 10% din tot ce trebuie sa stie cineva. Si dupa aia se mira ca nu functioneaza? Sau poate tocmai asta e politica. Se da o frantura din ceva ptr a determina persoanele sa nu mai incerce ca si asa nu functioneaza. Mda...asta mai degraba.
    Anonim said...
    Buna...la ce ritual sunt folosite 5 luminari?
    Anonim said...
    Of,e greu cu ritualurile astea.Am cumparat de pe un site un ritual de 5 euro si dupa ce l-am primit am constatat ca pentru a-l efectua imi mai trebuie si Invocatia spiritelor elementare care ...nici o problema ...se poate cumpara de pe acelasi site cu doar 10 euro.Stiu ca prostia costa dar chiar nu-i controleaza nimeni pe smecherii astia?
    Anonim said...
    Produc manual şi vând lumânări din ceară de albine curată 100%, informaţii şi comenzi la 0722 340 299. Pot fi vazute la http://luminavie.wordpress.com/
    Anonim said...
    cum procedez daca gasesc o lumanare aprinsa pusa in fata usii casei mele?
    Anonim said...
    Un prieten foarte drag a gasit la coltul casei o lumanare arsa implantata in pamant.Stie cineva ce paote insemna din moment ce e foarte clar ca e a nu a fost folosita ca simpla sursa de lumina?
    Ana care are mere said...
    O atingeți și o înlăturați, cu placere

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire